Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > ZyXel P660RU-T3 od O2 - problém s porty

ZyXel P660RU-T3 od O2 - problém s porty

Karel (1.6.2007 20:02:41)

Měl bych prosbu.Jak nastavit porty a IP adresu na tomhle modemu?Mám je blokované a Ip adresu mi to neukazuje též.O2 mi mění rychlost připojení,musel jsem koupit nový modem(u předchozího Sagemu vše fungovalo jak má),ale už mi nechtějí s ničím poradit :-(

Anonym (1.6.2007 20:31:23)

To je proto, že voláš na špatnou linku:-)

Anonym (1.6.2007 21:02:35)

No už jsem to vyřešil na tomhle foru,ale O2 jsou pěkný šmějdi.Donutili mě koupit novej modem(že prej na tom starým vyšší rychlost nepoběží - volali mi před koncem měsíce asi 2x abych to urychleně vyměnil,tak jsem tak učinil).Předchozí modem fungoval v pohodě.Nejdřív jsem se s O2 dohadoval o tarifech.Měl jsem 2Mb/s ,Fup 20GB ,což mi bohatě stačilo.Ted prej,že si mám bud koupit modem a nebo migrovat na nižší rychlost a samozřejmě na cca poloviční Fup.Zdělil jsem jim,že chci to,co jsem měl.Stejnou a nebo vyšší rychlost,stejnej fup,ale nechtělo se mi platit za novej modem(ten jsem pak stejně koupil a to jsem neměl dělat)Nefungovaly porty a tak jsem chtěl poradit na jejich helplince.Nejdřív jsem čekal cca půl hodiny a pak se dozvěděl,že tomu nikdo u nich nerozumí a že prej abych volal linku se zvýšenou sazbou 16 Kč za min.!!!!Co si to vůbec dovolujou?Prodaj mi něco,co nefunguje a když chci poradit,tak mě ještě okradou......myslím,že je jasno.Od příštího měsíce dávám O2 kopačky a jdu na kabel!!!!!

Anonym (1.6.2007 21:09:09)

To, že si neumíš nakonfigurovat modem, který si koupíš, je bohužel jenom tvůj problém. To, že si nechceš kupovat novej modem, když ten starej nevyhovuje technický specifikaci nový služby je taky jenom tvůj problém. Pokud se ti nelíbí, že ti navýšili rychlost, tak můžeš odstoupit od smlouvy. Ale nečekej, že to jinde bude lepší...

Anonym (1.6.2007 21:19:05)

Myslím,že nejsem povinnen rozumět podrobnýmu nastavení modemu.Konkurence mi modem nainstaluje ZDARMA a přímo u mě doma!!!!Tomu říkám služba a ne,že mě u firmy,který platím 1.000,-Kč měsíčně kvůli drobnému problému pošlou na placenou linku za 16 Kč na min.Tomu říkám přímo okrádání zákazníka!Mimochodem jsem se zpětně dozvěděl,že jsem ten modem ani nepotřeboval.Až když jsem jim zdělil,že jsem ho už zaplatil,tak mi milá operátorka řekla,že by mi to fungovalo i na tom Sagemu,byt nižší rychlostí 2Mb/s,což by mi bohatě stačilo(šlo mi hlavně o fup a rychlost nad 2 Mb už neřeším).....prostě mě okradli a vzít zpět modem už nechtějí!!!!FUCK OF O2!!!!

Anonym (1.6.2007 21:51:34)

Tak hele, ty sedmilháři. Jestli si měl FUP 20GB, tak si měl 3072/256, což se zvyšovalo na 6144/384kbps, a jako povinnost byla MÍT ADSL2+ modem. A nahoře píšeš, že nižší službu si odmítnul. Jinak ano. Kabelovka ti namontuje MODEM (ne router), který máš ale v pronájmu. Takže to je něco jiného. Pokud si u O2 pořídíš modem do pronájmu, tak ti to taky nainstaluje zadarmo jejich technik. Ale jinak, zkus si zavolat kabelovce, ať ti řeknou, jak naklonovat MAC adresu. Povíme si, co ti na to řeknou.