Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Vnucuje O2 nový modem zbytečně? (8Mbps)?

Vnucuje O2 nový modem zbytečně? (8Mbps)?

Vanec (17.9.2008 20:27:54)

Ahoj, zaslechl jsem o zvýšení rychlosti ADSL od těch šmejdů O2. Ověřil jsem si číslo a v logu stojí: [quote]Váš modem pořízený společně se službou O2 Internet ADSL od O2 nepodporuje zrychlení internetu. Pokud používáte jiný modem, zkontrolujte si v seznamu podporovaných modemů, jestli vyhovuje novým technologiím. Pokud váš současný modem neodpovídá požadovaným parametrům, může po navýšení rychlosti dojít k výpadku služby. Více informací najdete na stránce modemů.[/quote] A ktomu specifikace modemu: The P-660RU Series is compatible with high-speed ADSL, ADSL2 and ADSL2+ interfaces over existing copper lines. With a top speed of up to 12Mbps (ADSL2) or 24Mbps (ADSL2+), the P-660RU Series offers higher data transfer rates and more bandwidth over traditional ADSL gateways. Teď mě zajímá toto: je to třeba nějaká neúmyslná chybka nebo je to další způsob jak okrást zákazníka nebo pravda(moje chyba)? Děkuju Vanec

jure (17.9.2008 21:33:01)

Ne, oni si zkontrolují jakej modem jsi dostal v době, když jsi ten ADSL obědnával, pokud ten modem nevyhovuje, tak je ti k nicemu a musis si proste koupit novej, je to tak.

Anonym (20.9.2008 07:42:20)

Přečti si http://www.zrychlujeme.cz/jnp/cz/domacnosti/modemy/index.html ,hlavně tu hvěždičku u modemu a návod jak to spravit je u toho odkazu modemy v poznámce.