Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > visty vs domaci wifi

visty vs domaci wifi

Honza (26.10.2008 20:44:26)

Zdravim,mam takovy problem s wifi na vistach.Mam notebook asus m51v serie,tedy s intel(R) wifi link 5100,kdyz pouziju tuto wifi,tak se dostanu pouze do lokalni site,ale ne na internet.Kdyz pouziju externi wifi,tak se dostanu na net v pohode,to same plati o notasech bezicich na XP.Zkousel sem i nastavit max vykon sitoveho adapteru a nic,i sem zkousel si trosku pohrat s registrama,ale to take nepomohlo.nepomohly ani ovladace na 32bitove XP.ja uz vane nevim..diky za jakoukoliv radu

Anonym (27.10.2008 07:54:59)

Uz jsem se parkrat setkal s tim, ze si WiFi karty spatne stahovaly adresu z DHCP - zkus zadat adresu, gw a DNS rucne. Pokud to pomuze, tak vis kde je chyba. Jinak obecne pravidlo - pokud je dostupny, proved upgrade firmware na routeru, s Vistama melo celkem dost starsich routeru problem.

Milan (27.10.2008 12:18:53)

Tak to by mě taky zajímalo jestli tu je nějakej guru přes Visty.Mám doma AP Edimax připojuju k tomu PPC MIO a starej noťas (XP) s WiFi na USB v pohodě. Kluk si pořídil NB HP 6730 ve Vistách to vůbec nanačte z DHCP adresu a to ani ve stavu když DHCP běží přímo na AP a ne na Zyxelu na ADSL.Nepomůže ani to když ve Vistach zakážu integrované WiFi a dám tam to WiFi na USB.Ze zoufalství jsem ty Visty Duchem zazálohoval a prdnul tam XP a v pohodě.Ovladače ve Vistě pro ten Broadcom Wifi jsou ty nejnovější co jsem našel.Když zadám adresy růčo tak to jede.Na Ap je posledni FW.

Honza (28.10.2008 11:30:30)

Problem vyresen,bylo to zpusobeno kodovanim domaci wifi site.Nejprve bych zkusil zadne zabezpeceni site,a pak treba WAP.U me to pomohlo.