Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > P-660HW - NAT - jedno připojení?

P-660HW - NAT - jedno připojení?

Michal Vorel (8.2.2009 08:17:19)

Zdravim, mám zmíněný router, za ním na lanu server. NAT a FW na routeru mám nastaven, takže se normálně na daným portu dostanu tam, kam potřebuju. Problém nastává, když se chce připojit někdo další na tu samou službu. Prakticky to vypadá tak, že ten první se připojí, další už ne. Nevěděl by tady, prosím, někdo, jak z toho ven?

Anonym (8.2.2009 21:25:19)

To ovšem záleží, co je to za službu. Z LANky vám to na víc uživatelů funguje?

Michal Vorel (9.2.2009 16:23:22)

Jojo, z LANky to funguje bezproblémově, kombinace LAN + 1 WAN taky. Jinak jsem zkoušel TeamSpeak, aji CS1.6 (oba přes UDP pokud se nemejlim)

Anonym (10.2.2009 01:18:36)

Hm, hm. A máte to konfigurované jako SUA Only, nebo jako Full feature NAT? Jesti jako FF, tak to nakonfigurujte jako SUA a taky zrušte všechna pravidla ve firewallu, on si to protunelovává sám. Pak ještě jestli máte něco v bandwidth managementu, tak to taky zrušte a smažte, stejně ten bwm nefunguje. Jestli to máte jako SUA a stejně to nefunguje, tak je problém někde jinde. Zkoušel jste ho třeba restartovat do továrního nastavení? Ještě bych taky zkusil, jestli se to chová stejně i u TCP spojení (nejjednodušší u Teamspeaku ta administrace přes web na portu, myslím 14534 defaultně, nebo tak nějak)

Michal Vorel (11.2.2009 18:42:30)

Zkoušel jsem přesypat Firmware na routeru, je to na SUA only. Pravidla v Firewallu jsem zrušil (jedno připojení opravdu prošlo až na server). BWM smazán. Tovární nastavení jsem nezkoušel, ale dělá to na dvou na sobě nezávislých routerech. TCP porty fungují normálně (konkrétně připojeni 3 IP na FTP). napadá mě jedno řešení: je možné, že to blokuje přímo provider (GTS) ? protože ať se snažim logovat co se snažim, ani ty odmítnutý spojení v tom logu nemůžu najít.