Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > nedostupnost poskytovatele sítě jako možnost odstoupení od smlouvy

nedostupnost poskytovatele sítě jako možnost odstoupení od smlouvy

makahiki (25.9.2010 19:55:42)

Dobrý den, mám tento problém. S poskytovatelem sítě mám uzavřenou smlouvu do června 2011. V současné době jsem se přestěhoval a poskytovatel sítě není schopen zajistit připojení k síti. Ptám se, jestli je to právní důvod pro odstoupení od smlouvy. Děkuji za odpověď.

anonym (28.9.2010 21:31:55)

Takhle. To ze jsi se prestehova tak nikoho nezajima a je to predcasne ukonceni smlouvy se vsemy nasledky. Situace se ale meni pokud jsi _predem_ podal zadost o prelozku. Tak ano potom je to duvod a je to vypoved z technickych duvodu. Ale bacha na zaludne klauzule ve smlouvach.

makahiki (29.9.2010 20:56:05)

Děkuji za odpověď. Předem jsem je informoval a oni přišli do nového bytu s měřením a zjistili, že nejsou schopni pokrýt signál žádným způsobem. Tvrdí, že pokud nechci dál platit za službu, jediné řešení je přepsat smlouvu na někoho jiného, protože jsem podepsal smlouvu do června 2011. V opačném případě prý musím platit dál až do června.

xxx (21.10.2010 00:42:59)

Zaleží od koho máte net neboli připojení :) ono je se třeba nenechat ojebat !!! a takové ty kecy že musite přepsat smlouvu na někoho jioného to jsou kraviny !! pohrozi Českým telekomunikačním uřadem !! tohle na ně plati v celku dobře ! a pokud nepomuže pohrozi tak podat stížnost k ČTU "Českým telekomunikačním uřadem" a to máte vidět někdy ten fofr aby neslizly pokutu :)