Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Jak zapojit internet na wifi

Jak zapojit internet na wifi

anonym (4.1.2011 09:46:00)

Dobrý den, potřebuji poradit, na wifi nevím, jak mám zapojit internet..? Celou wifi mám zapnutou, svítí mi ostatní tlačítka připojení, kromě internetu. Moc děkuji za pomoc, protože tomu opravdu nerozumím.

anonym (5.1.2011 14:47:05)

Bože můj, vy jste technickej anti-talent, svítí vám tlačítka??? Víte co je to tlačítko??? :-)))) Proč se pouštíte do ničeho na co vám nestačí vaše znalosti??? Proč si na to nenajmete nějaké odborníky??? Pokud vám jede wi-fi síť to znamená, že jste do wifi sítě připojený (dole vpravo ikona "bezdrátová síť připojena") to znamená, že jste s Routerem (tou krabičkou co na vás svítí a mrká) připojena. Zjistíte to tak, že zjistíte zda do vašeho PC a nebo NOUTU není připojen žádný síťový kabel (krom napájecího a od myši + klávesnice - pokud jí používáte) - to znamená že pokud ano odpojte ho pokud ne otevřete si webový prohlížeč (internet explorer nebo Fire fox - záleží co používáte) a do adresovací řádky (tam kam se píše třeba www.sezmnam.cz) napište IP adresu pro přístup k vašemu modemu - pokud máte internet od O2 napište tam 10.0.0.138 a zmáčkněte enter! A napište co se stalo. Aaž to napíšete napište mi zdauž jste na internet přes ten váš modem jel(a)(po kabelech - ne wifi).

anonym (18.1.2011 18:52:42)

Tady si někdo hraje na moc chytrého že :D

ja (24.11.2012 21:54:24)

nehraje. otazka: nejede mi auto. cim to muze byt??? poradite? asi tak nejak jste se zeptal. co cekate za odpoved..

anonym (27.10.2014 13:35:53)

CHytrolíne, když máš takové řeči , tak co tu pohledáváš někdo umí a někdo na to č....í. Na tom není nic špatného. Proto se tu ptají. Když nechceš neodpovídej. Ale sklapni.