Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > VIGOR 2500&Server

VIGOR 2500&Server

Laggy (30.9.2005 15:06:11)

Zdravim vsechny, Mam modem VIGOR 2500WE a s nim problem. Mam sluzbu IE Sprint pingy sou v pohode tak kolem 10ms na CZ. Download taky dobrej. Jedinej problem mam se zakladanim servru- at zalozim jakykoli server (Treba CSko, nebo teamspeak) Kamaradi se nemuzu ke me pripojit a ani se jim moje hra/mistnost nezobrazi :( Tusim ze by to mohlo byt blokovanim portu u modemu Vigor, soudim tak protoze kamarad ma Sagema taky IE, ale zakladat muze a me se jeho hra/mistnost zobrazi, takze muzem hrat jenom kdyz zalozi on opacne to bohuzel nejde. Mozna by se to dalo vyresit prepnutim modemu do bridge modu, nebo tak nejak. Prosim poradte!

Anonym (30.9.2005 16:00:58)

Jses za NATem a to je celej problém. Doporučuju nastavit DMZ zónu na tvůj komp.

ZeXx86 (1.10.2005 18:20:09)

Stači nastavit NAT - pravidlo BIMAP směrujíci na tvou ip kompu a pak ti poběží vše

Laggy (2.10.2005 17:41:32)

A prosim poradite mi jak?

Laggy (2.10.2005 18:36:50)

Abych upresnil jakej mam ted problem - kdyz dam v menu NAT setup mam tam moznosti : 1)Configure port redirection table 2)DMZ host setup 3)Open ports setup 4)View well-known port list Kdyz dam tu vollbu DMZ tak je tam pole enable a napravo od nej mam zadat ip - jenomze jakou ip? Tu co zacina 10.0.x.x nebo tu ktera se mi zobrazi kdyz jdu treba na email.cz? Kdyz vyberu pocitac 1 tak se mi zobrazi ta ip 10.0.... co s tim pls?

Anonym (2.10.2005 21:06:03)

vyber volbu DMZ a zadej zde svoji IP (tu zjistits napriklad prikazem ipconfig)

Laggy (3.10.2005 14:22:25)

Dal sem do DMZ 10.0.0.1 (jak jsem zjistil pres ip config) Ale fakt nvm k cemu to vede, protoze kdyz zalozim ten server tak to ukaze ip 10.0.0.1 a nikdo se stejne nemuze pripojit. Mam dojem ze bych asi mel nekam vyplnit tu moji ip zacinajici 83.208.***.***, jenze kam?

Anonym (3.10.2005 14:37:38)

no tu zadávaj ti lidi co se k tobě chtěj připojit, ty zadej do DMZ tvoji IP (např. 10.0.0.1) - nechodíli to pak už to jedině blokovaný firewallem (např. ve windows)

Anonym (3.10.2005 14:50:28)

nebo je taky Laggy staršnej lama

Laggy (3.10.2005 17:45:06)

Hmm bohuzel myslim ze to furt neni ono, protoze jsem cetl ze kdyz napisu ipconfig ma se zobrazit Jako ip adresa ta 83.208... Pak muzu zakladat ty servery nebo se stat treba active v DC++. Takhle porad nemuzu - firewall mam ten z WINXP sp2 a taky ten Vigor ma byt i FW. Nastaveni WinFW - Zapnuto zaskrtnuto, nepovolovat linky vyskrtnuto. A strasnej lama nevim nevim, proste chci sprovoznit sluzbu, ktera by myslim mela za ty prachy co do CT cpu, fungovat. Vim ze hodne lidi nad tim mavnout rukou a radeji se budou pripojovat na jine servry, ja ale ne.

Sergey (3.10.2005 17:50:41)

Za co všechno ten Telecom nemůže? Ty do něho cpeš strašný prachy a nejde ti zakládat hry, šmejdi jedni :)

Anonym (3.10.2005 17:59:25)

no nevím nevím čím to bude, ale já mám taky vigora (IP kompu mám 10.0.0.1) a FTP a web server mi běží a k tomu ještě někdy zakládám server pro diablo a paříme s kámošema

Laggy (3.10.2005 21:51:46)

tak ten server uz de pro kamose, ale pise to furt tu adresu 10.0.0.1, takze to je jeste celkem nevychytany(kdyz zalozi oni maji tam napsano ip internetovy(Mozna je to i tim ze maj jenom 1 PC nevim ted) Kazdopadne diky za rady. Jeste jestli nekdo nevi jak se muzu stat s moji konfiguraci active v DC++?

Anonym (4.10.2005 08:33:10)

máš li zadanou DMZ potom je všechno hnaný na tvůj komp tudíž můžeš bejt active, v DC zadej svoji veřejnou IP a vygeneruj nějakej port