Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > InternetExpress - jak na samospouštění?

InternetExpress - jak na samospouštění?

imagino (23.2.2006 17:52:14)

Mám ADSL InternetExpress Ideal. Jde nastavit, aby se to připojovalo samo po startu počítače, abych nemusel klikat na ikonu připojení a potvrzovat připojovací dialog? Nebo alespoň aby se to připojovalo automaticky po spuštění IE nebo Outlooku, ale to je spíš nouzové řešení. Díky za odpověď.

Nargon (23.2.2006 19:10:23)

Poridit si ethernet modem. Ten je pripojen stale a s timhle neni problem. Ikonka, kterou se pripojujes dej ve windows do startu "po spusteni" pak se ti to pripoji, po nabehnuti win. Ovsem tohle ma jedno omezeni, je potreba aby pri nabihani PC bylo USB stale pod proudem, a nesmi se vypnout (ani na chvilku) pri nabihani win. Protoze se musi modem synchronizovat s DSLAMem, a to nejakou dobu trva. U me tohle nejde, protoze na usb opticke mysi vidim jak problikne pri nabihani win. Ale taky nemam usb modem, ikdyz tenhle zpusob pripojovani pouzivam. A automaticke pripojeni pri spusteni IE, tak to je velmi jednoduche. Zapnete IE, menu -> Nastroje -> Moznosti internetu -> zalozka pripojeni. Tam zapuntikovat Vzdy vytacet vychozi pripojeni, nad tim kliknout na to adsl pripojeni. A kliknout na Vychozi, tim se nastavi jako vychozi, a pri zapnuti IE nebo Outlok express, se to samo pripoji.

Imagino (23.2.2006 19:41:36)

Díky moc za výklad, mám v tom aspoň jasno. Tak to je tím, že je to USB modem, jasně. Ještě jsem našel program ADSLautoconnect, který to asi vyřeší.

David (24.2.2006 10:58:04)

A ten pripojovaci dialog zrusis tak, ze si ve Vlastnostech pripojeni, na zalozce Moznosti, odskrtnes pole: Pred vytocenim se dotazat na prihlasovaci informace.