Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > post.cz-->seznam.cz Přestalo fngovat příjmání emailů do outlooku.

post.cz-->seznam.cz Přestalo fngovat příjmání emailů do outlooku.

doob (4.3.2006 15:27:57)

dobrý den, nefunguje mi prijmani emailu do outlooku, mam Internet express sprint, vsem i fungovlao bez problemu, je chyba na strane telecomu nebo je to zpusobeno prehodem postn na seznam ??? ....je nakej novej figl v nastaveni emailoveho uctu v outlooku???

Anonym (4.3.2006 16:18:41)

date vlastnosti servery pak dole nastavení a přihlašovat se jako napíšte do okenka uživatelské jmeno jaké mate na internet heslo také a pak by to mělo fungovat

Anonym (4.3.2006 16:26:11)

telecom nema s prichozi postou nic spolecneho

Nargon (4.3.2006 17:58:07)

A jakou hlasi outlok chybu?

earnil (5.3.2006 00:03:06)

Předně, při podobných problémech je nutné poskytnout i nějaké relevantní informace. Typicky, jak se projevuje "že to nefunguje". Maily nepřichází? Hlásí Outlook chybu? Jakou? Outlook Express nebo "velký" Outlook? Co všechno jste již zkoušel... Zkoušel jste např. změnit adresu serveru pro příchozí poštu? Jinými slovy, v Nástroje -> Účty -> Posta -> Vlastnosti (toho účtu na seznamu) -> Servery v kolonce "server příchozí pošty (POP3) máte vyplněno pop3.seznam.cz a pod ním uživatelské jmého a heslo k účtu na seznamu?

doob (5.3.2006 00:29:55)

nefunguje prichozi posta, napise to hlasku zadejte helso k siti a predefinovane to tam vyplni moje prihlasovaci jmeno a heslo pres webove rozhrani. Mam outlook 2003, zkousle jsem v nastaveni emailu menit jak pop3.post.cz tak seznam.cz(na kterej je ot ted prevedene) vse mi do vcerejska bez problemu fungovalo cca 3mesice. outlook hazi tuhle hlasku: Úkol post.cz - přijímání ohlásil chybu (0x800CCC92): E-mailový server odmítl vaše přihlášení. Ověřte své uživatelské jméno a heslo ve vlastnostech účtu. Klepněte v nabídce Nástroje na příkaz E-mailové účty. Odpověď serveru: -ERR Invalid login. BTW: uzivatelske jmeno a heslo mam 100% zadané správně. Dělá to jen mě ?? prosím zksute to v outlooku, jestli vam to funguje.

doob (5.3.2006 00:41:38)

LOL ......tak za to asi mohl seznam :D :D D .D ....protoze jsem mel nastaveno uzivatelske jmeno: Dome heslo: ******* ......a normalne mi to celou dobu takhle fungovalo.... :D ....napadlo me udelat tuhle zmenu: uzivatelske jmeno: dome@post.cz heslo: ******* :) .) :D a ejhle emaily uz se natahujou do dorucene posty :) ......takze pokud nekdo bude mit stejny problem jako ja a predpokladma ze vsichni lidi co meli post ---> seznam v nastaveni emailoveho uctu zemnte z klasicky nastaveneho uzivatelskeho jmena --> uziovatelske jemno s i zbytkem adresy...... tzn.: uzivatelskejmeno@post.cz