Jen za 400 Kč měsíčně. Pouze připojení k internetu ADSL bez hlasových služeb. . Bez smluvního úvazku! Od 13. měsíce je účtována cena dle standardního ceníku. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Oldřich Klimánek (redaktor)
21.09.2009, 00:00
T-Mobile nabízí nahé ADSL za 499 Kč měsíčně a přebírá klienty Radiokomunikací (článek na DSL.cz)
A další novinky uplynulých dní: Microsoft odmítá zalepit bezpečnostní díry ve Windows XP - Twitter a hlasové hovory - a více...
nick (neregistrovany)
22.09.2009, 12:47
RE: T-Mobile nabízí nahé ADSL za 499 Kč měsíčně a přebírá klienty Radiokomunikací
zajimave... co jsem slysel, tak kdyz GTS Novera predavala domaci klientelu T-Mobilu, tak cely projekt zkrachoval na tom, ze T-Mobile nebyl schopen udrzet linku v provozu dele jak 2 hodiny...
sumerian (neregistrovany)
21.09.2009, 08:39
RE: T-Mobile nabízí nahé ADSL za 499 Kč měsíčně a přebírá klienty Radiokomunikací
Zajímalo by mě, jak se to mě, jako domácího uživatele Premium ADSL 2008 8192/512 Voice asi tak dotkne...
Anonym (neregistrovany)
21.09.2009, 14:56
Treba tak, ze T-mobil internet cenzuruje, kdezto CRA ne. Kvuli tomu jsem k nim puvodne doma sel. Zachvili nebude z koho vybirat, kdyz uz cenzuruje i telefonica.
fobius (neregistrovany)
23.09.2009, 22:04
Mám dotaz na nějakého odborníka na modemy nebo weby:
Doma mám ADSL Premium připojení a 2 modemy jeden zyxel 660H a druhý D-link 6143B (oba v modu bridge a nejnovější firmwary).
A ted se podržte před měsícem mi se mi stránky DDworldu načetli jen přes zyxel a nyní se mi stránky www.ddworld.cz nebo novato.cz nenačtou ani pres d-link.
Tak a ted mi někdo zkuste říci čím to je?
Nějaká technologie na serveru či v kodu, kterou by zastavil firewall?
Nebo to blokuje operator.
Ostatní stránky zive, svethardware, icq atd. jede bez problému, ale www.ddworld.cz je bílá obrazovka!!!
PS: omlouvam se za offtopic, ale nevim kam toto napsat
Ví někdo co s tím?
Doma mám ADSL Premium připojení a 2 modemy jeden zyxel 660H a druhý D-link 6143B (oba v modu bridge a nejnovější firmwary).
A ted se podržte před měsícem mi se mi stránky DDworldu načetli jen přes zyxel a nyní se mi stránky www.ddworld.cz nebo novato.cz nenačtou ani pres d-link.
Tak a ted mi někdo zkuste říci čím to je?
Nějaká technologie na serveru či v kodu, kterou by zastavil firewall?
Nebo to blokuje operator.
Ostatní stránky zive, svethardware, icq atd. jede bez problému, ale www.ddworld.cz je bílá obrazovka!!!
PS: omlouvam se za offtopic, ale nevim kam toto napsat
Ví někdo co s tím?
Vojta Horák (neregistrovany)
03.10.2009, 23:05
Já bych jen uvedl, že DDworld na ADSL od O2, ještě s firewallem routeru, NOD32 a Windows Defenderem mi funguje.
HNF (neregistrovany)
21.09.2009, 22:46
Zatim nemam pocit ze by mi neco cenzurovali.
mycz (neregistrovany)
21.09.2009, 19:38
Od kdy T-Mobile cenzuruje? U kysliku i vodoprdu je mi to znamo... Ale T-Mobile?
cenzura (neregistrovany)
21.09.2009, 23:03
http://www.lupa.cz/clanky/t-mobile-jde-do-umts-fdd/
Anonym (neregistrovany)
21.09.2009, 15:36
njn uz se nad vami pedofily stahuje smicka, co? :-P
Anonym (neregistrovany)
27.09.2009, 14:51
neboj - nad tebou, stahovači, už se stahuje taky : )
hmm (neregistrovany)
21.09.2009, 23:08
Bohužel ne jen na ně.
A nebo jen na ně ale víte kdo bude určovat kdo je a kdo není pedofil?
* Čl. 1 odst. 1 Ústavy: „Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.“
* Čl. 17 Listiny základních lidských práv a svobod:
o Odst. 1: „Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny,“
o Odst. 2: „Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.“
o Odst. 3: „Cenzura je nepřípustná.“
A nebo jen na ně ale víte kdo bude určovat kdo je a kdo není pedofil?
* Čl. 1 odst. 1 Ústavy: „Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.“
* Čl. 17 Listiny základních lidských práv a svobod:
o Odst. 1: „Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny,“
o Odst. 2: „Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.“
o Odst. 3: „Cenzura je nepřípustná.“