Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
David Procházka (redaktor)
29.09.2009, 00:00
Jak jsem si zahrál na Jiřinku… (článek na DSL.cz)
Vzniklo to jako hec u piva a nakonec se z toho vyklubal zajímavý sociologický průzkum. Víte, jak je složité se na internetu situovat do cizí kůže a ještě k tomu ovlivňovat davy? Otestoval jsem to a musím říci, že je to až nebezpečně snadné.
Pavel (neregistrovany)
10.10.2009, 20:52
RE: Jak jsem si zahrál na Jiřinku…
Nevím jak ale koukal jsem na profil u Petry Černocké a ta má v závorce zjevně asi své pravé jméno.Takže tam jsi asi mimo mísu chlapče a sama se představuje jako Jarka a dává odkaz na svoje stránky o Petře, takže tam se za zpěvačku nikdo nevydává, spíš chce lidi zvát na svoje stránky o ní.Tak tohle nebyl dobrej příklad.
Anonym (neregistrovany)
29.09.2009, 23:39
Hele já si dneska odpoledne zahrál na Davida Procházku a nepřihlásil se mi nikdo. Si holt lůzr.
LUKAS (neregistrovany)
08.10.2009, 12:11
JENŽE NA FACEBOOKU NEJDE PROFIL SMAZAT!!! JEN POZASTAVIT!!! TAKŽE JSI UDĚLAL PĚKNOU BOTU!!!!!!
Lukas (neregistrovany)
08.10.2009, 12:11
TO BYLO PRO AUTORA ČLÁNKU
Rákosníček (neregistrovany)
30.09.2009, 11:52
Jestli to náhodou nebude tím, že jsi vytvořil fake profil a nenašel se nikdo, který se na to chytil.
Alexej (neregistrovany)
30.09.2009, 06:47
No koukám, že některým nesvéprávným kolemjdoucím evidentně význam článku uniká, to je škoda, je v něm dosti zajímavých informací
Anonym (neregistrovany)
02.10.2009, 19:05
Retardovaný Alexeji, jistě sis již všiml, že jsou na světě i lidé s daleko vyššími úrovněmi vnímání a chápání než ty, pro takové je ten paskvil, který ty nazýváš článek s dosti zajímavými informacemi pouhým informačním odpadem, blábolem o ničem.
Jirka (neregistrovany)
02.10.2009, 21:53
Zatím ty nás tu zásobuješ strašně důležitým balastem slov...
Anonym (neregistrovany)
04.10.2009, 08:29
Správně je "Zatímco"....
Křemílek a Vochomůrka (neregistrovany)
29.09.2009, 18:05
Nečekal bych, že tak seriózní autor klesne na úroveň svých taky "kolegů" pisálků. Na straně druhé musím konstatovat, že článek má i tak šťávu a myšlenku. Anonymita inetu je pro hodně lidí velkou výzvou. Však se podívejme jen na diskuse na DSL kolik lidí vystupuje pod svým pravým jménem...
Martin Šolc (neregistrovany)
29.09.2009, 11:31
Jen jestli těmi "celebritami", které si Vás přidaly do přátel, nebyli také takoví šprýmaři jako Vy :-)