Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Jan Lipšanský (redaktor)
27.02.2010, 00:00
Počítačem propojený dům – proč ne zahrada? (článek na DSL.cz)
Byl jsem tuhle opět u strýčka, co bydlí za Naháčem, a zažil jeho upřímné rozhořčení, jak tvůrci moderních technologií ignorují venkovsky žijící lid a směřují své úsilí jen do měst. Za největší diskriminaci pokládá možnost elektronicky propojeného domu.
James_Kox (neregistrovany)
05.03.2010, 12:26
RE: Počítačem propojený dům – proč ne zahrada?
Dobrý den,
pozdravujte strýčka, je to moudrý muž. Jakožto IŤák (ale ještě ne úplně zkažený) vím proč technici zahrádky opomenuli: Kdo z nich byl v poslední na venkově?? Já taky ne :( Není čas a když je tak je milion věcí, které jsou víc in než venkov. :/
Tak ať mu oheň praská dál ;)
pozdravujte strýčka, je to moudrý muž. Jakožto IŤák (ale ještě ne úplně zkažený) vím proč technici zahrádky opomenuli: Kdo z nich byl v poslední na venkově?? Já taky ne :( Není čas a když je tak je milion věcí, které jsou víc in než venkov. :/
Tak ať mu oheň praská dál ;)
Wosic (neregistrovany)
28.02.2010, 02:33
Děda ať se vykašle na moderní technologie a raději ať poslouchá praskání ohně v kamnech a pozoruje zasněženou zahradu to se ničím nahradit nedá :)
Anonym (neregistrovany)
28.02.2010, 16:44
že tys to nedočetl? ;-)
Anonym (neregistrovany)
27.02.2010, 22:37
Výborný článek!
Anonym (neregistrovany)
27.02.2010, 11:38
Dědeček je opravdu rozumný. Právě proto jsem se na vesnici přestěhoval.
Artur Breen (neregistrovany)
19.08.2011, 14:33
Re:
Dedecek mozna ano. Taky jsem se prestehoval na vesnici (je mi 17 let),a nemuzu to docenit. Nemam totiz co.
Nejezdi tu autobus,do mesta to mam hodinu vlakem,ktery ke vsemu jede az ve vedlejsi vesnici. Vlak ma casto spozdeni, elektrika taky nicmoc (museli jsme si poridit solarni panely),o teply vode ani nemluve :D je to tu k placi,a pokud mate nekdo v planu se na vesnici stehovat,udelejte to,dokud ma vase ditko maximalne 8 let,anebo az nebudete mit zadne s kterym byste bydleli.v nejhorsim mu kupte motorku :)
Ja si na ni snazim vydelat,cely prazdniny sem stravil hroznou praci,vstaval jsem o pul seste a dom se vracel v 10 vecer. To diky tomu skvelymu vlacku :)
Nejezdi tu autobus,do mesta to mam hodinu vlakem,ktery ke vsemu jede az ve vedlejsi vesnici. Vlak ma casto spozdeni, elektrika taky nicmoc (museli jsme si poridit solarni panely),o teply vode ani nemluve :D je to tu k placi,a pokud mate nekdo v planu se na vesnici stehovat,udelejte to,dokud ma vase ditko maximalne 8 let,anebo az nebudete mit zadne s kterym byste bydleli.v nejhorsim mu kupte motorku :)
Ja si na ni snazim vydelat,cely prazdniny sem stravil hroznou praci,vstaval jsem o pul seste a dom se vracel v 10 vecer. To diky tomu skvelymu vlacku :)