Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Richard Klíčník (redaktor)
03.08.2010, 00:00
Kolik stáli advokáti v boji proti pirátům? (článek na DSL.cz)
Ochránci autorských práv nemají snadný život. Piráti stojí společnosti velké množství peněz, ale tyto škody nejsou konečné. Další vysoké částky firmy platí za nerentabilní vedení soudů s jednotlivými piráty.
Baron (neregistrovany)
03.08.2010, 11:59
Re:
Na tohle tema jsou nekonecne vtipny clanky :D
Ps. POrad se mi nikde nepodarilo zjistit, zda je zalovatelna situace, kdy CD/DVD nejde zkopirovat (ochrany proti kopirovani). Ze zakona mam prece pravo si udelat jednu kopii originalniho CD/DVD ktere vlastnim, pro pripad, ze by se mi original poskodil... A jak to mam duelat, kdyz je nosic chranen?
Ps. POrad se mi nikde nepodarilo zjistit, zda je zalovatelna situace, kdy CD/DVD nejde zkopirovat (ochrany proti kopirovani). Ze zakona mam prece pravo si udelat jednu kopii originalniho CD/DVD ktere vlastnim, pro pripad, ze by se mi original poskodil... A jak to mam duelat, kdyz je nosic chranen?
anywh (neregistrovany)
03.08.2010, 07:03
Re:
aby to nebylo jako s tím výrobcem automobilů, co si spočítal, že soudní spory za nebezpečnou fičůru v autech, které hromadně produkoval, se jim vyplatí, než fičůru opravit u všech aut.
každopádně být nižší ceny, zaplatím, přestože legálně stahuju :-P
každopádně být nižší ceny, zaplatím, přestože legálně stahuju :-P
Martináč (neregistrovany)
03.08.2010, 10:49
Re:
Přesně tak, s chutí jsem si koupil za 99 korun DVD sběratelské edice Pianista od Polanskiho a U konce s dechem Luca Godarda, i když jsem tyto filmy už dávno předtím stáhnul z torrentů. O kus dál jsem ovšem viděl dvd za více než 600 korun a musel jsem se jenom smát, myslel jsem, že takové marketingové nesmysly se už neobjevují.