Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Michal Černý (redaktor)
19.10.2010, 00:00
Vše, co potřebujete k práci s e-knihami (článek na DSL.cz)
Přemýšleli jste o tom, že byste napsali vlastní knihu jako e-book? Že byste chtěli číst či editovat e-knihy na počítači? Následující článek se pokusí představit programy, které by vám neměly pro práci s e-knihami na PC uniknout.
Karel (neregistrovany)
19.10.2010, 16:28
Re:
Dík za článek, informace se hodí.
Zaujalo mě ale okrajově něco jiného: dívám se na odkazy na programy uvedené v článku a vidím, že všechny začínají odkazem do googlu, odkud teprve je směrováno k jednotlivým programům. Má to nějakou výhodu v automatické aktualizaci odkazu kdyby se cíl přesunul, nebo to slouží jen vám a googlu třeba k počítání přístupů? Budu rád za odpověď, jsem zvědavý :-).
Zaujalo mě ale okrajově něco jiného: dívám se na odkazy na programy uvedené v článku a vidím, že všechny začínají odkazem do googlu, odkud teprve je směrováno k jednotlivým programům. Má to nějakou výhodu v automatické aktualizaci odkazu kdyby se cíl přesunul, nebo to slouží jen vám a googlu třeba k počítání přístupů? Budu rád za odpověď, jsem zvědavý :-).
P32 (neregistrovany)
19.10.2010, 13:44
Re:
Osobně používám Calibre a po novém update jsem s ním nejvíce spokojen, mám výborný přehled o e-knihovně, používám to ještě dohromady s programem Stanza na iphone. Transfer přes wifi bez problému z PC do iPhone. Na mobilech jsem přečetl již desítky knih a to i na display 240x320 :))
Lepší si dát knihu do mobilu než tahat nějakou pořád s sebou.
Lepší si dát knihu do mobilu než tahat nějakou pořád s sebou.