Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Obecná diskuse

Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Michal Černý (redaktor)
+0x

-0x

02.02.2011, 00:00
Příjemné překvapení mezi webovými prohlížeči – Maxthon 3 (článek na DSL.cz)
Maxthon patří mezi webové prohlížeče, které jsou až v druhém sledu, co se týče obliby v používání. Přitom kombinuje výhody IE i Chrome, nabízí jednoduché a rychlé ovládání, ale také například práci s gesty myši. Stojí tedy tento nástroj za vyzkoušení?

anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

20.02.2011, 08:37
Re:
Tento prohlížeč používám už od jeho 1 verze a jsem velice spokojený, je ale zaražející že v české republice, se sním člověk vůbec nesetká. Nejvíce mi vyhovuje možnost mít oblibené stranky na serveru výrobce a tím je mít vždy chráněné před strátou.

anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

06.02.2011, 12:09
Re:
Používám Maxthon 1.5.2(build 21) snad 3 roky a jsem s ním nadmíru spokojen. Má spoustu funkcí které jsem v jiném prohlížeči nenašel. Při vyhledávání je každé nalezené slovo zvýrazněno jinou barvou, což vyhledávání značně zjednodušuje. Nebudu se tady vypisovat se všemi funkcemi, ale jiný prohlížeč už si v PC nedovedu představit. Škoda jen že je stavěn na jádru IE, protože slušně funguje s IE7, ale s IE8 už je zpomalený a těžkopádný.

badik (registrovany)
+0x

-0x

04.02.2011, 18:15
Re:
nepíšete jestli je v češtině a kde se dá pořídit

anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

04.02.2011, 20:14
Re:
Normálně si stáhnete program z webu, viz. 1. odstavec a češtinu najdete v nastavení jazyka...