Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Richard Klíčník (redaktor)
17.05.2011, 00:00
Virtuální věk mění od základu lidské chování. I flirtování. (článek na DSL.cz)
Podobné teorie se dříve či později vynoří při každé revoluční změně. Za připomenutí stojí třeba lékařské obavy z dob počátků železnice. Rychlost nad 60 km/h byla považována za zdraví škodlivou.
panic (neregistrovany)
23.05.2011, 16:08
Re:
plasi lide maji sance? kdepak, tam maji sanci jen ti co maji je i venku, a tohle je pro ne snadnejsi zpusob, nekoho balit na financni vyhody pro sex, i kdyz zenske si mysli ze je ziskavaji pro seznamovani. takze bohuzel, i kdyz jsi pekny mlady kluk bez floka a budes jen cekat, tak se ti neozve ani dokonce plnostihlejsi slecna ktera by o tebe projevila zajem, protoze ji uz bali, ti, frajeri kterym staci dirka, a zenske si mysli ze jim ti balici rikaji pravdu jak jsou krasni ci jim nezalezi na vzhledu, proste, smula no, ze ten pomer a zen na netu neni vyrovnany, a to zpusobilo to ze zenske jen odpovidaji a chlapi hromadne oslovuji, zenske cekaji jak je bude ziskavat chlap a vsechno pro ni vyridi aniz by ona musela hnout prstem ci mit duvod ji poznat, ale hlavne vsechno vyzaduje po chlapovi aby mel duvod poznat ji. proste tohle udelalo z zenskych namyslene zlatokopky a naivni hlupacky, bez ohledu na vzhled.
vim o cem mluvim za rok a pul ani s jednou nedalo rozumne poznavat jako protejsky.
i kdyz jsem mel stesti, a potkal jsem to co jsem chtel uz od zacatku cekani na netu, ale ne v teto bezvericne zemi.
vim o cem mluvim za rok a pul ani s jednou nedalo rozumne poznavat jako protejsky.
i kdyz jsem mel stesti, a potkal jsem to co jsem chtel uz od zacatku cekani na netu, ale ne v teto bezvericne zemi.