Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Oldřich Klimánek (redaktor)
22.07.2011, 00:00
Facebook ztrácí v porovnání se sítí Google+. Klíčové je totiž soukromí (článek na DSL.cz)
Facebook se svými zhruba 700 miliony členů sice není sítí Google+ životně ohrožen, přesto však reakce uživatelů, médií a analytiků varují, že by se Facebooku nemusela vyplatit jeho liknavost vůči požadavkům lidí, kteří chtějí mít větší kontrolu nad svým soukromím. Současní uživatelé Google+ totiž používání této sítě zdůvodňují právě slovy, že mají daleko větší moc nad tím, co kdo na jejich účtu vidí, s kým oni co sdílejí a jak se k nim vůbec v tomto směru Google chová.
Jindra (neregistrovany)
24.07.2011, 12:22
Re:
Moc bych se nedivil, kdyby za google+ stály ty stejný entity v pozadí, jako za facebookem. Na jednu síť nalákali obří stádo ovcí a do té druhé chytí rádobyinteligenty, v globálu tak budou vědět o všech všechno. Konkurence to může být jen zdánlivá. Je to moc paranoidní představa? Kdo ví.
Renda (neregistrovany)
22.07.2011, 23:10
Re:
Poslední věta tohoto článku vystihuje vše. Moji důvěru FB ztratil chvíli po tom co jsem se ze zvědavosti zaregistroval. Najednou mi chodilo spousta e-mailů od lidí o kterých jsem v životě neslyšel a hned si mě chtěli přidat mezi přátele. To se mi přestalo zamlouvat a tak jsem ihned požádal o zrušení registrace. Po vyptávání proč a jaké k tomu mám důvody, byla moje registrace zrušena. Jenže jaké bylo moje překvapení - otravných e-mailů jsem se nezbavil. Až jsem nakonec musel zrušit svoji e-mailovou schránku. Takže i po zrušení registrace bylo nadále narušováno mé soukromí. Nyní mám žádost na vstup do Google+. Jen se modlím abych nedopadl stejně.