Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Jan Lipšanský (redaktor)
05.11.2011, 00:00
Teď, když máme, co jsme chtěli (článek na DSL.cz)
Autoři sci-fi románů snili o světě, kde za nás všechnu práci budou dělat stroje a lidé budou mít čas na dobývání vesmíru, filozofování, ale i inteligentní zábavu. Inu, v tom světě nyní jsme, ale zas takové terno to rozhodně není.
mmm (neregistrovany)
07.11.2011, 20:23
Re:
dobývání vesmíru bylo prestižní pouze v době studené války, v té době si kluci ukazovali, kdo dál dočůrá, bohužel nyní je všechno jinak a miliardy se cpou do "zachování svobody a bezpečnosti"
Ladislav Strnad (neregistrovany)
05.11.2011, 11:42
Re:
S autorem souhlasím, přesně to samé cítím. Taky jsem vyrůstal na ABC a sci-fi románech od Lema, nebo Strugackých. A když jsem poprve viděl Vesmírnou odysseu, tak to ve mně dokonce vzbudilo i zájem o vážnou hudbu, jmenovitě Straussovu. Ale dnes je to nějak někde jinde :-).
vduba@skori.cz (registrovany)
05.11.2011, 08:17
Re:
SuperL Lépe bych to ani neřekl sám... Ano máme co jsme chtěli, ale zatím je to pouze začátek...
sx (neregistrovany)
05.11.2011, 11:36
Re:
taky diky za dalsi clanek o soucasne spolecnosti, sam chci mit nejaky takovy blog, ale neumim tak dobre psat, a i psal bych do nekonecna ruzne pravdive blbosti ktere vetsinu lidi jen drazdi, ale tak nebudu rozepisovat, snad uz jen nastane doba osviceni viz. new york atd... a nebo nastane uplne vyhynuti lidstva, proste tento experiment se bohu nepovedl, ale aby dostat par trpitek zlata je treba proset hodne vody a sutru, tak se snazte lidi byt dobryma lidma s duchovnima hodnotama, urcite aspon po smrti vam bude to vynahrazeno. skoda jen ze ten pomer zen a muzu nahore bude nevyrovnany, samozrejme ze tak z 2% vyzraleho lidstva bude z toho asi tak dve tretiny muzu, no nic, tak stejne cesi a hlavne cesky radsi do pekla za zabavou, no budiz kazdemu jeho dano.
volani.webnode.cz (neregistrovany)
05.11.2011, 01:19
Re:
Něco na tom asi bude.
Chtěl jsem dát odkaz na video v tomto duchu: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10267485104-robota/
ale píše to "Licence pro internetové vysílání již skončila." :))
No a i toto byla osekaná verze, původní se jmenovala závod ke dnu..
Zkuste nějaké to uloz.to či takové ty srandy co si na ty licence tolik nehrají :)
A nebo mrkněte na bělohradský a práce do hlodače.. :)
Chtěl jsem dát odkaz na video v tomto duchu: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10267485104-robota/
ale píše to "Licence pro internetové vysílání již skončila." :))
No a i toto byla osekaná verze, původní se jmenovala závod ke dnu..
Zkuste nějaké to uloz.to či takové ty srandy co si na ty licence tolik nehrají :)
A nebo mrkněte na bělohradský a práce do hlodače.. :)
Toman (neregistrovany)
07.11.2011, 18:42
Re:
Supr článek. Sice jsem nebyl abíčkař, ale kosmonautika a scifi mě baví i dnes. Bohužel těch pěěkných až tolik nenacházím, všude samé krváky nebo fantasy příšery...