Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Obecná diskuse

Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Redakce (redaktor)
+0x

-0x

16.01.2012, 00:00
Nova se zmocní ICQ v Česku (článek na DSL.cz)
Společnost CET21 (TV Nova) v průběhu března letošního roku převezme platformu ICQ, známý komunikační program, který však dávno ztratil svou dominantní roli na trhu. Mnozí komentátoři tento krok Novy, ostatně jako i mnohé předchozí kroky na poli internetu a webu, příliš nechápou.

anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

19.01.2012, 20:20
Re:
jabber :)

Jirka (neregistrovany)
+0x

-0x

16.01.2012, 12:58
Re:
Dobrý den.
Tak to mě hlava nebere.Já ICQ samozřejmě taky mám ale zrovna kvůli těm otravným reklamám jsem na ICQ zanevřel.Účet sice stále mám ale moc jej nepoužívám.Jestli nevědí co s penězma,tak nechť mě pošlou nějakej ten milionek.Já si s ním poradím.
S pozdravem a kroutím nechápavě hlavou.JH.

Thats me (neregistrovany)
+0x

-0x

16.01.2012, 14:38
Re:
Dobrý den,
dost dobře nechápu, k čemu bude Tv Nova klient ICQ. Existuje spoustu jinych a lepsich klientu bez reklam a takovych naroku na HW. To radsi at spamuji na FB:-)

anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

17.01.2012, 17:23
Re:
protokol ANO, klienta nebrat :DDD je to jednoduche!! Nekteri maji mirandu, nekteri qip, pindgina apod, ICQ jako takove je narocne na PC, s reklamama a bez uzitecnych funkci, nac mit ICQ kdyz to same a mnohem lepe obstara QIP a s 1/4 naroky na system.

Dreit (neregistrovany)
+0x

-0x

17.01.2012, 22:32
Re:
Teda on ten protokol popravdě taky není žádná sláva