Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Redakce (redaktor)
16.01.2012, 00:00
Nova se zmocní ICQ v Česku (článek na DSL.cz)
Společnost CET21 (TV Nova) v průběhu března letošního roku převezme platformu ICQ, známý komunikační program, který však dávno ztratil svou dominantní roli na trhu. Mnozí komentátoři tento krok Novy, ostatně jako i mnohé předchozí kroky na poli internetu a webu, příliš nechápou.
Jirka (neregistrovany)
16.01.2012, 12:58
Re:
Dobrý den.
Tak to mě hlava nebere.Já ICQ samozřejmě taky mám ale zrovna kvůli těm otravným reklamám jsem na ICQ zanevřel.Účet sice stále mám ale moc jej nepoužívám.Jestli nevědí co s penězma,tak nechť mě pošlou nějakej ten milionek.Já si s ním poradím.
S pozdravem a kroutím nechápavě hlavou.JH.
Tak to mě hlava nebere.Já ICQ samozřejmě taky mám ale zrovna kvůli těm otravným reklamám jsem na ICQ zanevřel.Účet sice stále mám ale moc jej nepoužívám.Jestli nevědí co s penězma,tak nechť mě pošlou nějakej ten milionek.Já si s ním poradím.
S pozdravem a kroutím nechápavě hlavou.JH.
Thats me (neregistrovany)
16.01.2012, 14:38
Re:
Dobrý den,
dost dobře nechápu, k čemu bude Tv Nova klient ICQ. Existuje spoustu jinych a lepsich klientu bez reklam a takovych naroku na HW. To radsi at spamuji na FB:-)
dost dobře nechápu, k čemu bude Tv Nova klient ICQ. Existuje spoustu jinych a lepsich klientu bez reklam a takovych naroku na HW. To radsi at spamuji na FB:-)
anonym (neregistrovany)
17.01.2012, 17:23
Re:
protokol ANO, klienta nebrat :DDD je to jednoduche!! Nekteri maji mirandu, nekteri qip, pindgina apod, ICQ jako takove je narocne na PC, s reklamama a bez uzitecnych funkci, nac mit ICQ kdyz to same a mnohem lepe obstara QIP a s 1/4 naroky na system.