Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Obecná diskuse

Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Tomáš Pětivoký (redaktor)
+0x

-0x

08.08.2005, 00:00
Rekordní horka přinesla rekordní rychlosti (článek na DSL.cz)
V horkých letních měsících se zájem o využívání internetu snižuje. Dokazují to nižší návštěvnosti internetových serverů. Méně využívané kapacity internetové infrastruktury umožňují dosahovat slušných rychlostí těm uživatelům, kteří na internetu zůstávají bez ohledu na počasí.

TomZ (neregistrovany)
+0x

-0x

14.08.2005, 16:30
RE: Rekordní horka přinesla rekordní rychlosti
Tak u Nextry via Ctc to taky neplati.. spis naopak - z normalnich 830 na 650kbps. No ale mam 512ku. takze si nestezuju,

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 21:38
No u Telenor - Nextry to zrovna neplatí. Snad už jim konečně dojde, že bez FUPU to tak dál nepujde!!

Ozzy (neregistrovany)
+0x

-0x

12.08.2005, 11:14
No co se týče rychlosti připojení Telecomáckého ADSL INTERNET EXPRES SPRINT 1024/256 -v uplynulých 20-ti dnech-tak o tom raději psát nebudu,protože bych se musel rozčílit...-nepřekročené FUP-ale rychlost den po čtvrtečním resetu cca 128 kbps.!!!!!!!...pak to vylítne na 546 kbps--a potom zase spadne dolů -rekord jsem naměřil 47,5 kbps....-no co bych za tu tisícovku měsíčně taky chtěl ,že ??..-))....

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

09.08.2005, 22:01
mam Nextru Fun 1m a vse, vcetne internetove telefonie bezi nmaprosto v poradku. Rychlost standartne kolem 850. Dooufam, ze FUP zase oddali. Sice nejsem sosac, ale tento mesic jsem si treba stahl par serii Pratel, traffic 20 GB a limit by byl pryc jako nic. Pritom min mesic jsem neprelezl snad 6 GB.... me to bez Fupu vyhovuje.... naopak, pokud FUP zavedou, tak az mi vyprsi povinnych 12 mesicu tak se asi porozhlidnu po necem bez Fupu, jako treba Etel, Skynet nebo Bluetone.......

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

14.08.2005, 09:47
jak jsi připojen,v jejich síti nebo přes telecom

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

09.08.2005, 01:27
Snad doufám někomu dojde že FUP neni jediný řešení. Stejně jestli nextra zapne FUP tak to bude stejný jako v okolních zemích(např. FUP 100 nebo 150GB).

Petr (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 11:10
Lituji ty klienty , kde rychlost jejich připojení závisý na okolní teplotě ovzduší. Vzhledem k tomu, že u některých testů rychlosti opravdu hodně kolísají , tak asi na té teplotě něco bude..............

swan (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 11:33
To asi plati pro kabelovky. Protoze v horku maji vypadky (jmenovite UPC) a tudiz kratkodobe nulova rychlost a prumerna rychlost nizsi.

Eser (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 06:11
pěkná blbost, všude je kosa jak v ruským filmu

TomM (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 01:49
no já bych neřekl, že je to snížením zatížení infrastruktury, ale nýbrž tím, že když je horko, tak lidi toho u PC méně prosedí=>méně stáhnou=>neuplatní se FUP=>průměrné rychlosti se jakoby zvýší.

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 08:17
no nevim nevim.. když sem doma tak pařim... takže vytíženost linky minimální, ale když jdu ven, tak zapnu DC a vesele po dobu co nejsem doma stahuju, takže bych řekl, že je to spíš opačně...

Felch (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 13:49
Spravny stahovac nepolevuje za zadneho pocasi ... i kdyz uz musi opustit svoji pozici a vydat se nekam do prirody je vzdy vybaven notebookem s GPRS (aspon), aby se mohl pres radmina domu kouknout jak to stahuje. Takovi jedinci pak na 4mbitech od Telenoru dosahuji i 400GB za mesic (jednoho takoveho uz se nam podarilo polapit a zkoumat u nas v ustavu).

swan (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 14:32
A kam ta data dava ? HDD ? DVD ?
To je jeden spickovy hadr mesicne nebo 85 DVD

Felch (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 15:05
Pokud se dobre pamatuju vse daval na DVD. Mel totiz zalibu ve filmech na DVD-R. Ne vsechno co proteklo skrz lajnu ale bylo vyuzito. Casto stahoval veci duplicitne (z vic P2P siti naraz), aby mel jistotu, ze to bude mit ... no proste blazen :D

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

09.08.2005, 01:40
Tak to je vazne bíblbex. Teď eště přitom u nás nejsou dvoustranný a dvouvrstvý CD-R media.

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 14:01
takovy spravny stahovac je priklad pro psychiatrickou lecebnu

Ozzy (neregistrovany)
+0x

-0x

12.08.2005, 11:26
NEPATŘÍM MEZI CHRONICKÉ STAHOVAČE-FILMŮ,ČI HUDBY-NIJAK MNE TO NEOSLOVUJE PŘI POHLEDU NA HROMADU VIDEOKAZET FILMŮ,KTERÉ JSEM JEŠTĚ ANI NEVIDĚL..-NATOŽ ABYCH SE PŘEDZÁSOBOVAL FILMY NOVÝMI,ALE DOKÁŽE MĚ NAŠTVAT NEUVĚŘITELNÉ KOLÍSÁNÍ RYCHLOSTI U TELECOM-ADSL KDY SE HODNOTY POHYBUJÍ U ADSL 1024/256 --CCA 100-850 kbps. -A NA TELEFONICKÉ LINCE TECHNICKÉ PODPORY VÁM OPERÁTORKA SDĚLÍ,ŽE RYCHLOST NENÍ GARANTOVÁNA.....-TAK NĚJAK NECHÁPU K ČEMU JSOU RŮZNÉ TARIFY,KDYŽ SE JEJICH DEKLAROVANÉ RYCHLOSTI VŮBEC NEDODRŽUJÍ-A NIKOHO-KROMĚ UŽIVATELE-TO PŘÍLIŠ ANI NEZAJÍMÁ...??......-JÁ CHCI TAKY PLATIT MĚSÍČNÍ PAUŠÁL,JAKO UŽIVATEL S NEJNIŽŠÍ RYCHLOSTÍ PŘIPOJENÍ A MÍT 2048 kbps...-)........-TO UŽ ALE ASI NEJDE..CO??........

TomM (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 12:42
nj, jenže takových hardcore DCkařů je miminimum.

tomas5 (neregistrovany)
+0x

-0x

08.08.2005, 23:48
no, doufejme, doufejme!!