Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Poskytovatelé

Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

23.11.2010, 14:05
adsl od tmobile..
jde o to od 10 k 5...
mam nekolik let adsl od CRa, drive se to jmenovalo premium ADSL, mel jsem za 1200kc/mes linku+3mbit, bez fup, bez limitu a smal jsem se.
Sice mi casem nechteli udelat upgrade na rychlejsi net, ze prej sem moc daleko od ustredny a ani mi nechteli snizit cenu, ale porad to jelo 3-3.5mb/s.
Co to prebral tmobile, platim sice jen onech 600kc/mes ale jede to sotva 2-2.5mb/s
hruza :(
posledni dny same vypadky.. znamej v praze ma navic packet loss a velkej ping.

nevite o nejakem programku ktery dokaze dobre analyzovat spojeni po internetu a rici kde presne je problem? (kde nabiha ping a packet loss.. jestli je to jeste u providera nebo uz nekde po netu?)

diky

3amcode (neregistrovany)
+0x

-0x

23.11.2010, 16:07
Re:
stejny problem jako ty maji stovky, ne-li vice lidi

na internetu sem toho nasel mraky a sam mam stejny problem, viz take:

http://rychlost.cz/forum/tema/2154/

xxx (neregistrovany)
+0x

-0x

24.11.2010, 14:30
Re:
Problém mám stejný začne to odpoledne , končí večer lagy,velký ping , prostě ztráta paket některé www nejdou ani pingnout a t-mobile je nejhorší poskytovatel vážně nic horšího jsem nezažil !!! včera jsem si neprodloužil smlouvu a jdu k o2 pač toto se nedá

silk75 (neregistrovany)
+0x

-0x

24.11.2010, 15:03
Re:
Pratele stejny problem jsem mel v Brne a dal jsem T-Mobile sbohem neb tohle je sila co se deje. A to nemluvim o aroganci a neschopnosti teto firmy uznat chybu.....

Heslo pro T-Mobile je "Kdo utece ten vyhraje"

Se slzou v oku vzpominam CRa :(