Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
anonym (neregistrovany)
15.02.2011, 14:04
WIA ADSL
Zdravím, nemáte prosím vás zkušenosti s tímto poskytovatelem? děkuji
Vlado (neregistrovany)
24.06.2011, 17:53
Re:
22 měsíců jsem klientem této společnosti, mám (dřívější) tarif 3Mb/s, platím za něj nemalých 480 Kč. Zkušenost je taková, že se nemohu dočkat, až mi doběhne dvouletá smlouva a budu moci odejít jinam. Jsem spokojen co se týče technické podpory, reagování na dotazy; při stěhování na jinou adresu nebyl žádný problém s převodem služby. Ovšem co se týče samotného připojení, je to tragédie. Dříve jsem měl kabel od UPC, možná i proto posuzuji přísně, ale to co poskytovatel předvádí...Drtivou většinu dne nedosahuje rychlost připojení ani poloviny rychlosti, kterou platím. Nehorázný je upload, to je opravdu výsměch. Zhruba 3-4krát týdně je potřeba opravit připojení. Šílená agregace, odpoledne a večer je načítání jen k nasrání, videa nemá vůbec cenu pouštět. Pakliže mi přijde retenční nabídka na 8Mb/s s cenou někde okolo 400Kč s daní, zůstanu, jinak rozhodně nedoporučuji. Poohlídněte se po solidním Wi-Fi připojení. I tam se dají najít nabíky s garantovanou rychlostí, bez agregace a ve vyšší rychlosti za podobnou cenu.
bbb (neregistrovany)
09.06.2011, 09:30
Re:
bohuzel mam, nejdriv vse v pohode, nicmene jakmile je nejaky problem tak technicka podpora nijak nereaguje a neni problem dostat odpoved s dvoutydennim zpozdenim
bohuzel..
bohuzel..
anonym (neregistrovany)
27.02.2011, 09:41
Re:
taky by mě zajimaly zkusenosti s wia konkretne s wia adsl 8mb/s nonstop
Pavel Nasraný (neregistrovany)
23.08.2011, 15:43
Re:
Zkušenosti s WIA ADSL velmi špatné, vůbec se nestydí kasírovat poplatky za nedodané služby - mimořádně poruchová služba ADSL. Navíc mají neustále problémy při zajišťování servisu na zařízení O2, které si pronajímají a výsledek napjaté komunikace mezi WIA a O2 odnáší zákazník ... nakonec tedy vyplyne, že za poruchy konektivity může počítač nebo jiné zařízení zákazníka a pokud po opakovaných výpadcích konektivity odstoupíte od smlouvy, pak vám WIA pěkně doúčtuje veškerou promarněnou částku, o kterou jste WIU svým předčasným ukončením smlouvy připravili. Dejte si tedy mimořádný pozor na znění těch pasáží smluv, kde WIA garantuje konektivitu, poř. kde se bude jednat o poruchy konektivity a jejich smluvní ošetření. Dejte si pozor na situaci, kdy např. během jednoho měsíce budete více jak 10 dní bez konektivity a kdy Vám již dojde trpělivost a smlouvu vypovíte, aby z uzavžené smlouvy neplynuly vysoké poplatky za předčasné ukončení smluvního vztahu ... za blbost se platí, dejte si bacha.