Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Vyčistěte si Windows, urychlíte si práci (4)

Vyčistěte si Windows, urychlíte si práci (4)

Anonym (3.1.2007 00:00:00)

V dnešním pokračování seriálu o čištění a zvyšování rychlosti operačního systému Windows si řekneme, jak vyčistit a zdefragmentovat registr Windows. Vrátíme se k programům zmíněným v minulém dílu a seznam softwarových tipů ještě rozšíříme. Sami uvidíte, jak se po provedených úpravách váš systém osvěží.

Anonym (3.1.2007 21:46:33)

Kdyby byl M$ solidní firma, tak takový čistič registru, když už bez něho nemůže být, přidá jako aplikaci k instalaci OS a při startu nebo ukončení ho automaticky spustí. Že se spustí i to co není pod kontrolou OS a dělá to pak zmatky v registrech, jde jednoznačně na triko M$. Nechat systémový registr zasvinit, protože se OS sám neumí udržet v optimální kondici, a přenášet tak svoje povinnosti na uživatele, je zatajení skryté vady a měly by to příslušné dohlížecí orgány dát M$ patřičně znát.

bourac (7.1.2007 14:27:16)

souhlasím

ČD man (7.1.2007 14:50:41)

správně , přesně tak to nyní zavedeme na ČD, k příplatku na PENDOLINO a rychlík dostane každý lopatku a smetáček a budete po dobu přepravy uklízet, stejně nemáte co dělat. K tomuto řešení jsme dospěli po zkušenostech MS , kde s úspěchem využili nečinosti obsluhy PC a ta si dělá pořádek v PC sama. Na rozdíl od MS jdou ČD na vyšší úroveň poskytování služeb . Lopatku a smetáček dostane každý při nástupu jako doplněk k jízdence. Prosím povšimněte si , že dříve si musel nosit lopatku a smetáček z domu každý sám, a proto byl ve vlacích takový svinčík . To vše se nyní změní. Doufáme , že to bude považovat MS za hozenou rukavici a bude následovat ČD a k úklidu v registrech dodá patřičné prostředky každému obsluhujícímu při zavedení do systému. Zda to bude za doplatky je pouze věcí vůle MS.