Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Nextra je podle me nejlepsi

Nextra je podle me nejlepsi

Ladislav Pinter (16.9.2003 23:47:26)

Mam uz asi 3 mesice Nextru a mam pocit, ze jsem si vybral nejlepe: nejsou s ni zadne vesti problemy a jako jedina spolecnost (aspon mam pocit) nebude mit datovy limit! Ackoiv je to nepravdepodene myslim, ze Nextra je jedina spolecnost, ktera se opravdu hada s CT za sve uzivatele. Doufam, ze jsem je moc neprechvalil a ze tomu bude i tak nadale. DOPRUCUJI Nextru vsem. Zdar Lada

Milan (17.9.2003 00:41:35)

Mno nevim, kámoš má nextru a má jen problémy, ale asi u každýho ISP to jde případ od případu, takže asi ani nezáleží jakýho máte ISP ale jde o štěstí (kvalita linky, schopnost tamního správce ČTc, schopnosti správce ISP apod.)

iNDY (17.9.2003 16:40:23)

Co ja jsem teda slysel, tak Nextra je spis nejhorsi z tech AO co ADSL poskytuji (nejvice problemu s chodem ADSL, technicka podpora apod.). Mimochodem datovy limit bude dotovat i GTS a Tiscali.

Baracudda (17.9.2003 19:06:46)

Taky mám Nextru a absolutně si nemůžu stěžovat (možná mám štěstí). Domnívám se, že veškeré stížnosti na Nextru jsou z doby, kdy ADSL začínalo a Telecom v tom měl toho času pěkný bordel.

Karel (17.9.2003 20:03:36)

No ale jak dlouho ho bude GTS a Tiscali dávat?To je zase velkej otazník a na to už jim kašlu, mam ted TELE2, protože od nich už máme i hlasové služby tak sem si řekl, proč ne rovnou taky internet. Takže bych na konci nerad dostal od GTS nebo Tiscali dopis, že bohužel musí zpoplatnit data a já zase musel měnit jak blbec providera, nechci měnit providera každý 3 měsíce a hlavně v takovýhle podmínkách kdy musim čekat dalších 14dní minimálně než se to znovu ty Telekomoušové uračí přepnout!Kreténi, popíjejí kafíčko a nechce se jim dělat...tam bych teda hodně rád pracoval. telecom nestíhá zpracovat objednávky, ale hlavně že propouští lidi...

Karel (17.9.2003 20:06:14)

Hele a jaké máš pingy na jednotlivých serverech?Třeba jenom prvních 5 testů a pak prvních 5 testů na zahraničním serveru. Třeba i dva. Vážně o nextře uvažuju, protože jako jediná neříká společně s Českým Bezdrátem, možná to bude na furt možná ne a na to kašlu...jo a taky si prosím aspon 2krát naměř rychlost a jakej máš paušál. Dík za informace. Můžeš mi je napsat na email, budu rád!