Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Probíhá válka nejen o internet

Probíhá válka nejen o internet

Anonym (8.2.2008 00:00:00)

Diskutované odkoupení Yahoo! společností Microsoft nenechává v posledních dnech jediného novináře se zaměřením na IT a obchod klidným. Nejde „jen“ o vyhledávač Yahoo!, ale o mnoho více.

Tinker (8.2.2008 00:36:45)

M$ si může sám za to, že nemá nej vyhledávač. Už by se měli zamyslet a přestat skupovat všechno co se jim zachce(blbí američani). Přece nebudou ,,nejlepší'' ve všem! - to když trochu přeženu M$ nakonec koupí Ameriku: http://alt-f4.cz/clanek.php3?clanek=usa Mě je jinak M$ ukradenej(mám Linux), ale že bude skupovat všechno co ho napadne, to už je trochu moc! - vždycky bude mit konkurenci a všichni vědí že udržet si prvenství věčně je tak trochu....nevim jak to nazvat. I kdyby nakonec skoupil google a všechno ostatní, přece to nebude Evropě jedno - vzniknou utaj. spolky a začnou vytvářet svůj vyhledávač ;) KONKURENCI NELZE ZASTAVIT, jde ji jen pozorovat, učit se, překonat...a tam je problém M$ - CHCE PŘEKONAT VŠECHNO! Proč myslíte že je v novějšim M$ office jinačí formát??? - odrovnání konkurence! A Vista??? - už nevědí co vylepšit, tak zvyšují nároky na PC(dostanou money od výrobců HW), snaží se tim přitáhnout lidi, což se jim daří a to nejhorší - M$ si nepřizná prohru!(pamatujete jak to bylo se SW patenty? - M$ začal že linux je porušuje a nakonec se ukázalo že to je spíš opačně....přitom SW patent je ,,věc'', co jenom komplikuje život - vim o čem mluvim!). Ale to bylo už trochu mimo mísu. Díky za pozornost :)

wikx (8.2.2008 07:52:04)

Je to cele jeden velkej "byznys" atak MS je ukradeny ze odrovnava konkurenci vzdyt o to mu jde. malo ktery ambiciozni podnikatel se spokoji "jen" s prumerem protoze chce byt proste ten "top". Také teda moc nemusim tu jejich politiku jelikoz akorat diktuje lidem co maji na svých PC pouzivat. IMHO kdyby by byl Bill Gates prezidentem tak je to podle me normalni diktator. Mozna taky trochu OT ale musel jsem se vyjadrit:)