Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Nokia si možná podřezává větev. Končí s nadějným systémem MeeGo, snad kvůli Microsoftu

Nokia si možná podřezává větev. Končí s nadějným systémem MeeGo, snad kvůli Microsoftu

Anonym (1.7.2011 00:00:00)

Společnost Nokia už nepočítá s mobilní platformou MeeGo, která se u odborné veřejnosti setkává víceméně s hodně kladnými ohlasy. I když vzhledem k událostem spojených s Microsoftem se tento krok dal čekat a leckdo jej předvídal.

Daniel (2.7.2011 23:41:04)

Velké sklamaní od Nokie, očakávané ale premňa málo uznatelné rozhodnutí, Platforma MeeGo je obrovským technickým pokrokom, ktorá dokáže konkurovať systémom hlavne Android a iOS, otvorenosť a jednoduchosť systému má do buducnosti velmi dobré a široké vízie, pokiaľ by s nimi nokia nadále počítala. Sám pusobím ako softwerový developer v oblasti aplikácií, a Toto je Nokii len škodou, že tento systém nepodporí, systém je momentálne natoľko živý, že pokiaľ si naňom Nokia zarobiť nechce, tak to urobí iná firma... Systém stabilitou možno prirovať k iOS a interaktivitou k androidu, ale predse sa ubera inym smerem. Systém postavený za 8 mesiacov, vedený k dokonalosti, nič viac o ňom povedať, a Ešte jedna vec, momentálne som appleovca, ale určiťe i když bude Nokia N9 posledným mobilem so sytémom MeeGo, tak si ho zaobstarám !!!!