Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Když nezavěsíte...

Když nezavěsíte...

Anonym (7.9.2013 00:00:00)

Kdysi jsem četl jakousi sci-fi povídku, v níž jste se dovolali telefonem (myšleno tím stolním přístrojem, ne mobilem) známým, a telefon přenášel ještě minutu poté, co jste zavěsili.

Simon (7.9.2013 09:49:07)

Pěkná úvaha (y). Přítelkyně chvíli dělala podobnou operátorku. Nabízela produkty a mzda teda nic moc, na úrovni prodavačky v supermarketu. Tuto práci dělají spíš ti míň štastní mezi námi. Ovšem pokud toto někdo už dělá, je nepřímo tlačený vedením vypomáhat si více nebo méně eticky přijatelnými "manévry", aby prodal.

Toman (9.9.2013 16:00:21)

Pěkný článek, který krásně ukazuje nesmyslnost dneší doby. Nesmyslnost v tom smyslu, že vše musí být cool, dotykové, pokud možno bez sebemenšího tlačítka.. a tak se zapomnělo na to, že telefonem se občas i telefonuje a je mnohem jednodušší poslepu zmáčknout tlačítko hardwarové pro zavěšení než šmatlat po displeji, nutit ho se rozsvítit a pak ještě hledat nenahmatatelné tlačítko. Můj táta mi pravidelně po zavěšení volá znovu z kapsy, protože než se mu to zamkne, tak si prostě do něčeho ťukne aniž by o tom věděl. Kámoška vždycky chce, abych zavěsil já, páč jí to prsotě jde blbě. :) Já se tomu vždycky jen směju a říkám si ať žije Symbian S60 3rd, jediný opravdový Smart OS a nejen hračka na blbnutí!!!

babča (7.9.2013 09:53:57)

Je to tak trochu jako poslouchat za dveřmi. Někdy se člověk dozví i to co zrovna slyšet nemusel a ještě za to platí. Já bych to raději neriskovala, už takhle špatně spím :-)

videafilosofie.webnode.cz (7.9.2013 19:16:16)

Zdravím kolegu, který je také nezaměstnaný a levičák :) Mě někdy ty hovory s coolcentráky náhodou baví. Často se ptám na něco co daná osoba neví a hrozně zmatkuje a strašně zjišťuje... Alespoň si člověk má s kýmpokecat, než přizná stav svého konta nebo řekne že o službu zájem nemá. Až mi bude volat nějaký smypatický ženský hlas příště a bude venku ještě hezky tak ho zkusím pozvat na procházku ven, že potřebuji před nákupem dané služby osobné konzultaci :D Jen je škoda, že v zájmu zkvalitňováníslužeb jsou hovory monitorovány a člověk si nemůže popovídat za účet nějaké dementní korporace :D

Dreit (8.9.2013 10:23:50)

Jednou dobou mi to zhasínání začalo vadit (dlouho trvalo, než displej naskočil) a tak jsem ho vypnul. Najednou jsem začal mít přesně opačný problém - jak jsem se dotknul telefonem tváře, tak se hovor zavěsil :D

anonym (10.9.2013 00:45:59)

tak ono to chce použít google , a hledat tedy pokud máte phone z androidem tak se to dá pořešít , ale je stím drbárna

Scott Tiger (8.9.2013 13:00:17)

Ta povídka končí tak, že dotyčný zavolal své známé. Ta si po zavěšení povzdechla, že je to skvělý muž a kdyby ji někdy pozval na schůzku, tak by určitě souhlasila. Tak jí hned zavolal zpátky a přestal řešit nějaké vynálezy :-)