Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > prevod DSL u HOME MINI

prevod DSL u HOME MINI

pipi (31.5.2005 11:29:29)

zda se, ze zitra nastane jedna zajimava situace: vsichni to zname: Na HOME MINI nebude mozne zridit DSL, ale pro nektere stavajici zakazniky to zrejme pujde. Pujde o ty zakazniky, kteri primo linku telecomu nevlastni, ale jen vyuzivaji jineho vlastnika linky k provozu ADSL. Tak to je i u mne. Muj tata vlastni linku HOME MINI vskutku jen vlastne pro prijem hovoru (jako zaznamnik) a ja, tedy nevlastnik jsem od jine spolecnosti na ni zakoupil ADSL pripojku. A vskutku: ackoliv tam ta pripojka uz je vice nez rok aktivni, dostal majitel telef. linky v dopise oznameni, ze bude prevedena na tarif MINI a to i presto, ze na ni to mnou placene DSLko jede dal. Tomu by odpovidala i veta v dopise telecomu NEPUJDE ZRIDIT DSL (tedy nikoliv nepujde provozovat DSL) Takze je to asi jedna klicka jak se vyhnout zdrazeni, bohuzel jen pro ty, co primo nevlastni linku, pouze vyuzivaji HOME MINI od nekoho druheho.

TomZ (31.5.2005 11:31:53)

Ja bych spis mozna rekl, ze pro lidi co maji DSL o Ctc tak jim to nepujde a ostatnim providerum jo.. nevim nevim.. Ikdyz je pravda ze psali..z e nepujde zridit DSL. Takze mozna jen to zrizeni.. zlutaci jsou hajzli..

Nargon (31.5.2005 12:21:09)

Jenze nepujde zridit administrativne, technicky to problem urcite nebude. Jen chce telecom z lidi vytriskat vice penez.

TomZ (31.5.2005 12:24:05)

JJ to je jasny, ze technicky to jde.. Btw. By me zajimalo, kdyz si clovek necha prepojit net pres TN, tak jestli po nem budou chtit taky uz ten drazsi tarif zlutaci.. Preci jenom to je odpojeni a zapojeni..

Petr (31.5.2005 14:00:52)

Jo chcou, ale problém je že pokud máte mini tak vám to nepovolí dřív dokud vás sami automaticky nepřepojí na dražší variantu a to se udělá až ve zůčtovacím období takže někdo musí skoro měsíc čekat.

Anonym (31.5.2005 19:03:14)

No vadi to jen tomu kdo ceka,Telecom si stezovat nebude takze je vse v poradku.

Perry (2.6.2005 21:02:43)

smula, resil jsem to pred par dny na Telecomu, taky me v dopise oznamili, ze me tarif zmeni na MINI, ale pokud mas na lince aktivni sluzbu ADSL (od jakehokoliv poskytovatele) bude tarif automaticky zmenen na INTERNET EXPRESS (nebo jak se jmenuje) tusim za 329 s DHP. Proste informace v dopisu je pouze pro ty, co sluzbu ADSL nemaji aktivovanu.

Anonym (2.6.2005 22:00:58)

no, podle me je to na reklemaci, protoze te spatne informovali a maji te informovat min. mesic pred prehozenim na jiny tarif, takze pocitej se mnou: od 1.6. te daji na Telefon Express, tobe nekdy 10.7. prijde ucet, ty ho budes 20.7. reklamovat, budes se s nima dohadovat dalsi mesic, pak snad uznaj chybu, dorovnaj ti rozdil a spravne ti oznami, ze meni tarif, tak budes min dalsi 3 mesice na cenu Home Mini :))