Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Pro všechny co brečí na FUP

Pro všechny co brečí na FUP

Fantom (2.2.2006 01:05:45)

Máte na výběr! Ano, všichni vy co brečíte na FUP a limity stahování dat s následným snížením rychlostí. Existují možnosti. První z nich je jít do NO LIMIT služby kde se cena od 1.2.2006 rapidně (o několik stovek procent) snížila cena. Takže např. za 899 kč máte 512/128 bez FUP, limitu a čehokoli co by vás omezovalo. Nebo existuje služba Broadband - tady by ovšem ČT měl přehodnotit ceny, ale je to také možnost - za stáhnutá data na dohodnutou výši si zkrátka připlatíte 150 Kč a více za každé 3 GB navíc. Nebo se poohlédnete po konkurenční nabídce ADSL a zjistíte, to je vše tak nějak obdobné jako u ČT, krom Nextry (ta jejich nová nabídka je postavená na zlákání na nízké pořizovací náklady za modem atd.) kde jsem čekal něco lepšího co by do budoucna donutilo ČT reagovat. Takto to vypadá jako by se všichni poskytovatelé dohodli na obdobných podmínkách s jen malými rozdíly. A další možností vás všech co brečíte nad FUP je jít do Wifi, 4G u T-Mobile, atd. atd. Uvědomte si konečně,že na výběr máte.....tak ji využijte a nebrečte tady pořád.

Petr69 (2.2.2006 01:25:20)

Je to sice pěkné, to co tady píšeš, ale uvědom si, že sice mám na výběr, ale k čemu mi to je?! Já už jsem si jednou vybral!!!! Internet SPRINT! A oni mne teď nutí do něčeho co nechci! Dobře, nuceně si vyberu něco jiného a zase budu spokojený. Kde je však psáno, že zase za nějaký ten pátek někdo chytrej u telecomu vymyslí zase něco nového a opět nám to vnutí bez možnosti volby!!!! Zase potom budeš tvrdit "co brečíte, vždyť máte přeci na výběr!" Pochop to, že já jsem spokojený s tím co mám, o nic sem se je neprosil. Tak ať mě nechaj na pokoji stím co mám a jsem s tím spokojen a nenutí mne do něčeho co nechci! Nekompromisně! Ber, nebo máš smůlu!! Takže kolikrát se ještě dočkám podobných věcí, že si budu muset "svobodně vybrat" i když nechci?!

Fantom (2.2.2006 01:39:16)

Svým způsobem máš pravdu, ale uznej, že ponechat ČT týdenní sledování u FUP tak jsi spokojenej nebo ne?

Petr69 (2.2.2006 01:57:01)

Teď jsi to přesně vystihl. Byl bych spokojený kdyby si mne vůbec nevšimli :). Ale abych pravdu řekl, já to nijak neřešil. Myslím tím ty limity. Do této doby jsem se do nich vešel a jistě se do nich budu vejít i teď. Šlo o princip! No ale asi máte pravdu, kdyby všichni trvali na tom co mají v součastnosti a odmítali vše nové, tak ještě svítíme petrolejkama. Takže vlastně člověk musí ocenit i to, že i byť proti jeho vůli, ho tlačí nuceně do třetího tisíciletí :) a zdarma mu cpou stále lepší a lepší techniku. No a on si toho parchant neváží.... :) Takže díky za větší rychlost! :)

Fantom (2.2.2006 02:07:01)

Jen tak přemýšlím ať to není ironie Petře69

Petr69 (2.2.2006 02:30:38)

Vážně není! Doopravdy jsem nad tím popřemýšlel a dospěl k tomu. Nekecám! Provozovatel té služby "internetu" se rozhodl zlepšit stávající nabídku a kupodivu jí poskytnout všem bez rozdílu a co je podstané, bez zvýšení poplatku! To je přeci v dnešní době něco neskutečného! Tak proč vlastně by se člověk měl šprajcovat! Z tohoto úhlu pohledu je vše zcela jiné a o to jde. Takže doopravdy to nebyla ironie, ale procitnutí z mé strany :)

Fantom (2.2.2006 02:37:11)

Já jen chtěl poukázat na to, že ta možnost (alternativa) tady je. 95 % zákazníků je spokojeno a 5 % nespokojeno - to má ČT (třeba) dobrý průměr. Jenže právě většina z 5 % nespokojených mne tady zítra, až se proberou po dvanáctihodinovém stahování DVD filmů ROZCUPUJOU a nazvou.....si umíš doplnit sám, stačí kouknout na kdejaké otevřené fórum.

Petr69 (2.2.2006 02:44:47)

Já už patřím k těm spokojeným, ale stejně by mne zajímalo, jak to bude s rychlostmi a limity do té doby než přejdu na vyšší rychlost. Od teď se to prostě bude všem počítat už po novu. tzn. celoměsíčně, nebo ještě týdně, do té doby než se změní služba? To může být klidně až v březnu. Tak nevím...

Fantom (2.2.2006 02:46:07)

viz. tvé nové téma

Anonym (2.2.2006 01:31:14)

Souhlas Telefonica srovnala ceny u no limit s EU 2M za 1307,80 Kc s DPH " krom Nextry" podivej se na jejich dnesni novy cenik nejvysi ceny s nejnisim vykonem. Ctc je ted s Cra se svymi no limit tarify nejvyhodnejsi. A Gts a Nextra naopak.