Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > pro Bumbese

pro Bumbese

karel (10.4.2006 10:18:32)

ad1)>> sem tri dny za sebou sel pres giga az ke giga a pul plus pokazdy 200MB upstream.> Nechal sem to presne minutu a sezralo to 4,57MB! > od tý doby jsem stáhnul v periodě od 30.3. - 1.4. podle jejich měřidla 14 GB a pořád nejsem ve FUPu.

Bumbes (10.4.2006 10:24:17)

Protoze jsou v telecomu uznaly a slusny lidi

Anonym (10.4.2006 10:26:52)

mi to nepusti cely, tohle je jenom citace ale asi to budu muset rozsekat, neber to jako nejakej utok, proste pokec

Anonym (10.4.2006 10:33:15)

AHA!!! ja si mel precist poradne ty znaky co formatujo prispevek, vadili mu dve znaminka vetsi nebo mensi a proved formatovani, asi to znamena zobrazit pouze toto, nebo nevite nekdo, moc diskuse nejedu a dnes sem to pouzil poprvy pac sem to videl jako citaci a hned me to zmasilo. Urcite to programoval nekdo z Telecomu anebo Microsoftu ten je taky zlej.

Bumbes (10.4.2006 14:42:24)

Neurazej zbytecne Ceskej Telekom, lepsi firmu s lepsim tarifem jsem jeste nevidel, je to jedina poradna firma v CR

BigMike (10.4.2006 18:21:50)

Ty jsi fakt nakej divnej???? Proc se vydavas za nekoho, kdo nema CTc nema rad??? Klidne si tu CTc vychvaluj, ale vetsina lidi tady ma na CTc svuj nazor. Je to jenom u slusnosti a koukam, ze ty ji moc nemas. Myslis, ze je to poradna firma, ktera ti neco slibi a nedodrzi??ja uz na jejich ADSL cekam 2 tydny sice maji podle zakona 21 dni na uskutecneni sluzby, ale neverim tomu, ze to stihne.

Anonym (10.4.2006 10:29:51)

ad1)“ sem tri dny za sebou sel pres giga az ke giga a pul plus pokazdy 200MB upstream.“ -- dik zes mi to rek, ja ze mi v ty rovnici neco chybi. Tu vetu s tim upstreamem sem opsal ze staryho rudyho prava, kde byla recenze na reedici Honzikovy cesty a vynatek z kapitoly: Jiz zadne ztracene druzstevni vajicko, diky nove asynchronni padesatibaudove technologii implementovane do ostrahy JZD. A ja to opsal aniz bych tomu rozumel -- hamba mi!!! ad2) viz muj prispevek dole „ Nechal sem to presne minutu a sezralo to 4,57MB! „ takze si taky nemyslim ze by to slo pres antenu. Krom toho nerikam, ze to nejde, jen to je pri fupu 12 GB docela maso. ad3) pokud ma nactena data a prihlasis se „ od tý doby jsem stáhnul v periodě od 30.3. - 1.4. podle jejich měřidla 14 GB a pořád nejsem ve FUPu. „ coz je tento pripad, tak chodi jak sem psal. ad4) trochu kontradikce k bodu 1 a 2, a hlavne to nema vliv na FUP, jedine ten ze pokud ho chces vycerpat v co nejkratsi dobe, tak ti to hazi klacky pod nohy, ale mas na to celej mesic, jak se to zmatozi, hned torrenty na 256 upstream a true color stream v 1600*1280 a to by v tom byl cert abys ses nedostal pod deset hodin! ad5) Takze moje veta v prispevku: "Bacha Bumbes vam lze, kdyz rika ze po vycerpani FUPu muzete v ramci IP od CTc stahovat puvodni rychlosti, neverte mu, je to agent CTc, a sakra dobre placeny PR kouzelnik, ktery chce pozdvihnout Telecom z bahna sve samolibosti a prohnilosti a udelat ho ve vasich ocich prijatelnejsim." je nepravdiva a nyni rozkryta jako zakerna a podla lez - uz to nikdy neudelam. ** Bylo by od nej nanejvys rozumne pri pochybach o tom zda je nebo neni ve FUPu zmerit rychlost na externim serveru, kde by se to projevilo a ne to odezirat z tabulky rychlosti prenosu ze site uvnitr CTc IPs. myslim ze aspon jeden zna. ad atd. atd...) spolu s dvojkou nejrozumnejsi reakce, ktera smysluplne aspon lizla diskutovanou vec. Bumbesi, bumbesi bud glosujes necim co s tim nesouvisi, nebo reknes neco pravdiveho co vetsinou vsechny strany vi a hlavne to nepopiraji, nebo viz prispevek o tarifech, kde neutralni hodnoceni s nadechem do negativna parafrazujes docela dost pozitivne ladenym hodnocenim a to pak zpochybnujes. Kdybych napsal ze Telecom není dobrý, tak az se oklepes hruzou ze nemuzes oponovat tak zareagujes: Telecom neni uzasna firma jak pises, ale ... (dosad nejaky ze svych pranyrujicich skriptu)

Anonym (10.4.2006 10:37:58)

tak tohle patri do diskuze o fupu ja to tady jenom zkousel, uz to tam nebudu presouvat aby to tu nezasiral. je fakt ze prispevek vyznel trochu komicky po zkraceni. Tomu rikam cislicovy dadaismus - stroj rozhodne co je umeni a bavi se na ukor divaka. Volejte patentovej urad bud si zaregistruju novy kyberliterarni zanr nebo AI odvetvi - pocitac se bavi na ukor uzivatele k jeho zlosti to uz bude Artificial sentience!

Bumbes (10.4.2006 19:04:29)

RE: Anonym Žádná reklama vycucaná z prstu - poze pravda věřená praxí ... Bohužel to je asi jedinné plus , co jsem za rok a půl ve FUPu u ČTc zaznamenal ... jinak neustálé problémy s neresetovaným FUPem , Pingem , samovolná změna adresy , zdlouhavé vyřizování reklamací .... a další , a další ... btw: princip výměny dat mazi IP ČTc ve FUPu se dá lehce ověřit ICQ , MSN , Skype , bo DC++ ... opravdu to funguje , ale je to slabá záplata na ty ústrky od providera ...

Bumbes (10.4.2006 18:43:04)

PRO FALEŠNÉHO BUMBESE (agenta Telesráče) A OSTATNÍ Upozorňuju , že nějaký přiblblý Telecomák si přivlastňuje můj Nick a vychvaluje tu ten podrazácký superhumbuk zvaný Telecom ... Já už tuto bandu lenochů , kteří se tu umí jen samolibě vychvalovat , místo aby opravovali závady své sítě a nebyly důvody ke ztížnostem ... Takže vězte , že pokud bude ve foru "Bumbes" chválit Telecom , tak to je snaživý žluťácký agent ... zdravím : Bumbes - napálený Telecomem

Anonym (10.4.2006 19:28:43)

Jo, my vime ze si kreten, neboj

Bumbes (10.4.2006 20:07:01)

RE: Anonym Pravda , jsem ... tedy spíše byl - už jsem to napravil : - v úterý jsem si objednal WiFi 6M bez FUP za 700,- Kč a v pátek jsem odeslal Telecomu výpovědi ode všech "superlevných a nejlepších" služeb ...

Bumbes (10.4.2006 18:47:55)

Viděli jste poslední suprreklamu žluťáka ??? Konečně říká pravdu v pointě (chudák kamelot) : "a co peníze - cha cha ..." jedná se totiž také o naše penízky o které se nás snaží ČTc připravit ... (metafora Kraus = Telecom je trefná)

Bumbes (10.4.2006 21:02:10)

Přiznávám se, že já Bumbeš, který vychvaluje Telecom, jsem falešný Bumbes a ten nick jsem ukradnul, protože mě u nás doma v Jedličkově ústavu nechtěli týden pustit k počítači. Tak a je to, teď to všichni víte.