Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Bluetone Premium ADSL 1024/256

Bluetone Premium ADSL 1024/256

Jan Peterka (10.4.2006 18:27:36)

Zdražení paušálu hlasových služeb Českého Telecomu od května 2006 bylo v mém případě doopravdy už jen tou pověstnou "poslední kapkou" kdy mi došla trpělivost a hned v pátek jsem podal žádost o zřízení služby Českých Radiokomunikací - Bluetone Premium ADSL 1024/256. Myslíte, že je to ta nejlepší volby. Potřebuju rychlej net (megabit mi stačí) a občas si zavolat na pevnou. V oblasti, kde bydlím teď od května zřizujou možnost přístupu, tak je to jak na zavolanou, ale nevim jestli mi to bude fachat, protože od Českého Telecomu mám koupenej (a rok používanej) modem Microcom ADSL DeskPorte USB. Chtěl bych se zde někoho erudovaného zeptat, jestli bude Bluetone fungovat bezproblémově i s tímto modemem ? A také by mne zajímali vaše další zkušenosti s variantou služby Bluetone 1024/265 Kbps (jak to běhá v reálu, doba přerušení po deaktivaci ADSL služby u minulého poskytovatele....atd.) Předem díky moc za odpovědi. J.P.

Anonym (10.4.2006 18:46:35)

Myslím, že nejen mě také dochází trpělivost, pořád dokola odpovídat na stejné dotazy: vpravo nahoře je políčko "vyhledávání v příspěvcích" a vedle nej tlačítko OK. Stačí do něj zadat "Bluetone Premium" a stisknout OK. Kdybys to udělal, tak bys věděl, že lepší ADSL než Premium v současné době v ČR určitě neseženeš, tvuj modem bude velice pravděpodobně fungovat i s touto službou, že rychlost se stabilně pohybuje přes 90% jmenovité, že ping je 7-15 ms, někdy trochu víc, že neplánované výpadky prakticky nejsou a že plánované oznamují cca týden dopředu emailem. Doba bez internetu může být od cca týdne do 2 až 3 měsíců, doporučuji zařídit si výpověď u ČTc sám, výrazně to urychlíš.

Lex (10.4.2006 20:51:56)

Doba bez internetu může být od cca týdne do 2 až 3 měsíců, doporučuji zařídit si výpověď u ČTc sám, výrazně to urychlíš. Jak zařídit sám, vždyt tam píšou: Jak se prosekat ke svobodě? (Návod na pořízení služby) POZOR: Žádnou výpověď na Český Telecom sami neposílejte, vše vyřídíme za Vás!