Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Broadband centrum

Broadband centrum

Kurth (17.2.2005 19:56:48)

POZOR, na centrum pracují totální kreténi!!! Potvrdili mi dostupnost služby, podepsal a poslal jsem smlouvu a více jak po měsíci realizace služby mi řekli, že nelze realizovat a to jsem jim nekolik dní před tím volal a řekli mi, že služba je OK, že se čeká na Telecom. Už hodně dlouho mě takhle někdo nenasral! Takový dilentatismus jsem ještě nezažil.

Anonym (17.2.2005 22:42:38)

a co je to z poskytovatele ???

Petr (18.2.2005 12:29:30)

Zřejmě v tom jsou dost nevinně. Telecom jen poskytuje informace o tom, kde by to mělo jít. Po podepsání smlouvy mu to tebou vybraná firma předá a čeká..... No a Telecom má dost dlouhou dobu na prověření a následné zprovoznění. Pokud při prověření zjistí, že je plný DSLAM nebo nevyhovuje vzdálenost ..., tak providerovi oznámí, že to nejde a ten te touto zprávou zprostředkovaně potěší. A protože Telecom určitě nemá rád ty co mu berou peníze, tak zřejmě dobu v rámci podmínek smlouvy s provederem maximálně prodlužuje. Kdybys vybral jiného providera, tak bys nadával nejspíš stejně. Jen bys změnil jméno.

Zdeněk (18.2.2005 12:32:55)

Jenom drobný detail. Rád bych se zastal Centra (nemám s ním vůbec nic společného - pracuji u konkurenta), ale to je problem Telekomu. Všechny tyto služby jsou samozřejmě přeprodávané. Při dotazu na dostupnost služby Vám sdělí, že službu lze zřídit, ale je to jenom kontrola zda je linka na digitální ústředně. Vy a následně ten u koho objednáváte podá objednávku Telekomu, ten (někdy do druhého dne, ale není problém i 14 dní) ale sdělí že kvalita linky zřízení neumožňuje. Takže tento problém hledejte dál než u providera.

Kurth (18.2.2005 21:53:47)

O mrtvych jen v dobre, takze se nebudu vyjadrovat k Telecomu... Ale zpet k problemu. To o cem pisete, se stat muze. Ale ja jsem dost blizko ustredny a DSLAM... no to by se mohlo stat. Ale oni mi sami rekly, ze to posrali, ze to nejak blbe overovali. A taky kdyz jsem jim volal a ujistoval se, jak je na tom realizace rekli mi, ze je to OK a za 3 dny mi zavolaji, ze to nejde. A to uz to bylo vice jak mesic co meli vsechny udaje a smlouvu!

Jirka (20.2.2005 10:02:19)

Jasně, to je celý telekom. Samozřejmě že i tyhle linky, kde to není dostupné, uvádí v číslech s pokrytím. Pak se dozvídáme, že adsl je dostupné na 3 milionech linek, ale realita je trošku jiná. No samozřejmě tohle tahání za nos zase nikomu nevadí, takže to telekomu jako vždy se vším projde, viz lživé reklamy, lživá prohlášení tiskového mluvčího a podobně.