Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Chovani obchodniho zastupce Telecomu

Chovani obchodniho zastupce Telecomu

Walda (6.2.2006 13:44:09)

Zdravim. Pro pritelkyni zaruzji u ni doma ADSL, mame vybraneho poskytovatele a uz podespanou smlouvu. ADSL podle seznamu na webu Telecomu dostupne je. Dneska dopoledne ji vsak navstivil nejaky obchodni zastupce Telecomu, ktery tvrdil, ze jejich nabidka je tak nejlepsi a nejuzasnejsi. To je samozrejme v poradku, je to jeho prace, ale docela me zarazilo to, kdyz ji usilovne tvrdil to, ze ji zadny jiny poskytovatel ji doma nepujde. Nevim jakym zpusobem ma Telecom uzavreny smlouvy ohledne pristupu do ADSL jinym poskytovatelum, ale myslim si, ze zadna takova selekce uz z trzniho principu existovat nemuze a ze dany obchodni zastupce sproste lhal. Vidite do tohoto nekdo vic? Je mozne, aby obycejny obchodni zastupce mel pravo zablokovat pristup alternativniho poskytovatele na danou ucastnickou pripojku?

Anonym (6.2.2006 13:49:06)

to je nesmysl, zádnou takovou pravomoc nemá. Podobné "prodejce" ale neposílal telecom ale TELE2...jenze ty snad nedelaji do ADSL

pet007 (7.2.2006 14:42:01)

Ale často chodí týpci z Option One

Pavel (6.2.2006 15:48:19)

Ti lidi většinou s telecomem nemají nic společného. Mě taky chodí, že mám pevnou linku, a ať si zřídím ADSL, které mám přes rok. Kdyby byli od Telecomu, tak sakra musí vědět, že jí už mám,ne?

Mira (6.2.2006 19:45:32)

To ja jsem se setkal s opacnym prikladem, ktery mi do dnes neni jasny. Cely rok jsem nekolikrat pozadoval u Telecomu zrizeni ADSL a vzdy me odstrelili s tim ,ze jsem prilis daleko od ustredny a neni to mozne. Ze zoufalstvi jsem zadal objednavku pres NEXTRU a cekal co se bude dit. A svete div se do 14 dnu mi ADSL FUN 1M zridili a docela to jede. Tak nevim co si mam myslet o tom, ze kdyz chci Telecomu rvat 800 Kč mesicne ani je nechtej. Zil jsem v domneni, ze tam kde nejde Telecom nejde nic, ale asi to neni tak uplne pravda.

AD (6.2.2006 20:53:39)

Podomni prodejci jsou na živnost a chteji prodat za kazdou cenu (i kddyz te podvedou - stejne jako anbidka TELE2 byly u mne vcera se super nabidkou na vytacene pripojeni :-))))

marCZin (7.2.2006 11:24:11)

No mi se stalo taky něco srandovního. Nebyl jsem doma a nějaký obchoďák (už nevím co to bylo za společnost) dal mojí ženě podepsat nějaké lejstro 'že prý jenom seznámení s nabídkou' tušil jsem své a za týden to došlo - holka se upsala na nový telefonní tarif i když telefon k volání nepoužíváme. Volal jsem tam byl sem velmi sprostý a oni neměli snahu se ani omluvit. Ti obchoďáci jsou pěkní parchanti - ze schodů je kopat hajzly !!!

M (7.2.2006 20:09:47)

Správně! Pokud není návštěva obchodního zástupce předem domluvena, tak bez milosti vyhodit. Třeba i sprostě (bohužel jsou i takoví, které vyhodíte dveřmi a cpou se otevřeným oknem(naštěstí pod ním spal velký pes a problém byl rychle vyřešen :-) ), pokud otravují i pak, tak zavolat policii... V žádném případě nepouštět do bytu, neukazovat faktury, neposkytovat žádné osobní údaje a HLAVNĚ - NIC NEPODEPISOVAT !!!

max-11 (7.2.2006 11:51:43)

tak to zalezi na lokalite,,mi treba nejde jiny provider nez telecom,ani telenor networks ani ceske radiokomunikace,jenom telecom

pasik (7.2.2006 14:54:26)

tak to já mám lepší zkušenost, včera 6.2. jsem si zažádal u Tlc o navýšení linky na 2Mb, dnes 7.2. už mi bez problému šlapala, a v poledne dle slov mé manželky, už stáli za dveřmi žluťáci, že si jdou pro můj modem ASUS, který jsem si před 2 lety odkoupil (ještě že mám schovaný doklad). Prý ho mám jen v pronájmu. Je to normální? Jelikož je manželka vyhodila , přijdou za týden. Už se na ně těším...

Anonym (8.2.2006 11:49:54)

to muze byt jen nejaky renonc..ukazes smlouvu nebo ucet a je to podle mne vyrizeny....chubka se stane

zuzu (8.2.2006 22:00:15)

i Telecom má určitá pravidla pro prodej prostřednictvím obchodních zástupců. Jednou z věcí je, že OZ Telecomu se musí proukázat identifikační kartou. Existují firmy jako TELE 2 apod., kteří se k Telecomu hlásí, ale žádnou takovou kartou se neprokážou. Vyhodit.