Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Telekome ozvi se

Telekome ozvi se

Kuca (10.3.2006 12:14:52)

Sakra, nejaky zbozny zamestnance telekomu, nemuzes sem napsat a dat nam sakra vedet, co se tam u vas vevnitr vubec deje? Slysel jsem husty famy o pesky hierarchii a o tom, ze prava ruka nevi co dela leva (cemuz se neda jinak nez verit). Ja mam s vama samy problemy, ve vyuctovani, obcas i se sluzbout, jednou nenauctujete netovy pausal vubec, pak zas neopravneny poplatky a tak dale. Mate tam asi ukrutnej bordel, co? Mrte systemu (minimalne ucetni + to webove konto nejsou propojene, jinak by se ty veci asi nedely, ne?) a mrte lidi, co nevedej sami jak to u nich ve firme funguje. A hlavne, zbozna otazka, jak to vypada s vyvojem do budoucna - hodlaj s tim spanelove neco delat, nebo si bude telekom svy image nadale posirat...??? Dik za info!

Anonym (10.3.2006 14:52:37)

Huhů, tady je zbožnej zaměstnanec Telekomu v kápi a s planoucím křížem, a na všechny odbojný odpadlíky nasazujeme my Španělé už 500 let Tovaryšstvo Ježíšovo, takže se těš! Shoříš v pekle!

David (10.3.2006 16:33:11)

Telecom si podle mě v očích lidí kteří s ním řešili kdykoli jakýkoli problém už image pos..at nemůže, protože už je pos..ná na max...