Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Zrychleni Bluetone v Moravskoslezskem kraji

Zrychleni Bluetone v Moravskoslezskem kraji

Selo (22.3.2006 11:20:56)

Ceske radiokomunikace nam poslali dopis,v nemz slibovali navyseni rychlosti a datoveho limitu.furt se ale nic nedeje.Uz vam nekomu zvysili rychlost pripojeni?

Zajda (22.3.2006 12:41:42)

Pockej. Dockas se. Neni kam spechat. Ja porad nechapu proc nekdo moci mermou chce ted hned zrychlit. Proc se lidi tak honite? Budte k sobe ohleduplny. Vzdyt ty technici taky kvuli tomu nevypustej dusi. Proste nechapes ze to neni proces, kde staci zadat jeden prikaz a najednou cela republika ma zrychleno. Je to narocny. To mi v cechach stve. Ze lidi se desne honi a bojujou kvuli naprostym kravinam, ktery stejne nemuzou ovlivnit. Dulezity veci nechavaj bejt a pak ta politika ma podle toho vypadat. Po Nakamure hrozi dalsi arbitraze kvuli digitalni tv a vy resite to jestli vam to zrychlej nebo ne. Na CRa pak stejne prachy nebudou, protoze na internet bude 50 procent dane pro ministerstvo pravdy.

y2k (22.3.2006 16:36:33)

Mno, sice s Tebou bez výhrad souhlasím, ale jak bývá u mě zvykem, ALE ... každý NORMÁLNÍ chlap chce mít vše, pro co se nadchne hned, když to hned nemá, tak z toho později nemá takovou radost, jakou má při okamžitém docílení svého vysněného cíle. A propo, je mi líto techniků (také to z jejich pohledu nesnáším, když někdo na něco spěchá), ale pochopím i ostatní usery, kteří spěchají ;-) . To další, o čem píšeš, je průser, který se nám za nedlouho všem vrátí......

Anonym (22.3.2006 15:56:47)

Heč, nám neposlali nic a už to máme zrychlené :-)))) A funguje to krásně, heč. A od května přecházíme na Premium, heč, heč. Jo a o nic jsme nežádali, pouze jsme celou dobu naprosto poctivě platili faktury, heč.