Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Petr Kukal (redaktor)
15.07.2006, 00:00
E-schíza (článek na DSL.cz)
Nedávno spadl Seznamu server, co na něm běhá e-mail. To není žádné žalování, většina z nás to ví. Není to konec konců ani bůhvíjaká ostuda. Jindy spadly zase jiné servery, nehledě na to, že server prostě někdy spadnout musí. Komu nespadl server, není chlap!
Pavel (neregistrovany)
03.08.2006, 21:09
RE: E-schíza
:-)
pobavilo mne to
je to mnohem lepší článek než jiné "odborné" na jiných serverech, nad kterými se též usměji, ale nezasměji
dík dnešní den byl blbec, tohle mne docela pozvedlo
pobavilo mne to
je to mnohem lepší článek než jiné "odborné" na jiných serverech, nad kterými se též usměji, ale nezasměji
dík dnešní den byl blbec, tohle mne docela pozvedlo
Anonym (neregistrovany)
20.07.2006, 09:03
Všiml jsem si, že odsud mizí negativní reakce. To má být diskuze?
Pepa (neregistrovany)
20.07.2006, 14:25
Jak to myslíš s těma negativníma reakcema? Každej má svůj názor, ne?
Anonym (neregistrovany)
20.07.2006, 14:34
Jiste, akorat ze nektery nazory pricinlivy spravce smaze
Pepa (neregistrovany)
20.07.2006, 15:04
Počkej, to snad není možné! Pokud napíšeš svůj názor, byť negativní, slušně, chceš říct, že ho sem nedaj? Vždyť je tu kupa názorů, a negativních, a jsou tu! Zkus to ještě jednou, to jsem sám zvědav!
Anonym (neregistrovany)
22.07.2006, 22:41
A o tom je prave ta E-schiza. Paranoik si odesle svuj prispevek, ktery se vlivem technicke zavady neuverejni a hned ma pocit, ze mu ho nekdo smazal.
Anonym (neregistrovany)
20.07.2006, 09:22
To vis, panackove si hlidaj svoji polivcicku
Anonym (neregistrovany)
18.07.2006, 23:05
Super clanek, prijemne jsem se u nej zasmal. Jen tak dal.
BTW taky mam nekolik e-mailovych kont na nekolika serverech, ale zatim si mezi nimi nedopisuji :)
BTW taky mam nekolik e-mailovych kont na nekolika serverech, ale zatim si mezi nimi nedopisuji :)
Anonym (neregistrovany)
18.07.2006, 16:17
Jistě jste si, milý kolego, všiml, že většina negativních příspěvků je od pepíků, kteří vyžadují "zajem cist recenze modemu, testy pripojeni atd atd atd.....".
Aniž bych se chtěla nějak Josefů obecně dotknout, nemyslím, že jsou cílovou skupinou, která způsobí vaši intelektuální saturaci. Pro nás, neskalní ne-itíky pište tedy směle dále.
A.
Aniž bych se chtěla nějak Josefů obecně dotknout, nemyslím, že jsou cílovou skupinou, která způsobí vaši intelektuální saturaci. Pro nás, neskalní ne-itíky pište tedy směle dále.
A.
y2k (neregistrovany)
18.07.2006, 16:20
Připojuji se k tomuto názoru. Toto fórum začínají ovládat pubescentní adolescenti, kteří si přečetli jeho části a začínají se považovat za kované odborníky v oboru IT. Je mi z nich poslední dobou na zvracení.....
Takovéto články jsou příjemnou změnou....jen tak dál.
Takovéto články jsou příjemnou změnou....jen tak dál.
Fill (neregistrovany)
17.07.2006, 09:24
Ja se z tech vasich clanku zblaznim :) tak tj fakt schiza :P ale dnes sem to pochopil. Mate radost? :) HH ale ted vazne, moc pekny clanek, tesim se na dalsi. Hodne zdaru, Fill
Pavel (neregistrovany)
16.07.2006, 18:37
Co je tohle za shitovej "článek"? Něco hodnotnějšího by tam nebylo? Jinak pokud někomu spadne server a 5 dnů nejdou služby, tak je diletant a ne správce.
Anonym (neregistrovany)
16.07.2006, 19:48
Proc shitovej? Je sobota, jde o oddechovy clanek, ne? Nekdy by stalo za to nebrat vsechno tak vazne a umet se zasmat.
Růža (neregistrovany)
16.07.2006, 21:46
Ten článek je nic moc, od tohoto autora jsem četla i lepší. Ale nemůže být každý den posvícení, že? Toto- není to tím, že nejsi Čech, já mám taky asi jinej smysl pro humor a jsem Češka jako poleno.
fraktik (neregistrovany)
21.11.2006, 18:49
To ja ze zas vyborne bavil!
Velmi krasne...
Az jsem si vzpomnel na leta davno minula, kdy upadal email.cz - meli nejakou krizi v pretizeni, pak pridali spoustu reklam => jeste vetsi zaruseni => a razem z nejlepsi free on-line posty byla jen hromadka bajtu :-(
Nezbylo mi nic jineho, nez pokusit se oprasit stare schrány typu post, centrum, atlas a dalsi dnes jiz zcela zapomenute (samozrejme ze neúspěšně, neb pokud se mi nepodarilo zapomenout hesla, podarilo se to vetsine adminu...)
Tenkrate mne to jeste i docela prekvapilo: ze clovek muze takhle prijit o kus historie...
O sve prvni dopisy plne me zrovna objevene prvni lasky...
Po nejakych neprilis stastnych pokusech o restore email.cz (zobrazovani jen hlavicek starych mailu - to je neco, co fakt teda na*ere) jsem to vse hodil za hlavu a vydal se napric seznamem a skolnim (student.zcu.cz) pres TB vstric ku gmailu (s nejen uzasnyma klaves. zkratkama) ale s response dik javascriptu rychlejsima nez skolni server,kterej sidli na sve farme o par pater vyse, s 2gb paternim pripojenim...
A ten uzivatelsky komfort!
(jen ta synchronizace tuctu (velmi podobnych schranek), vzajemny zalohovani atd atd neni obcas zcela koser)
Takze ted uz nezalhuju/nemazu (=>1400GB mailu (kdo by to v roce 2000 tusil...(a kdo nepovazoval za prasarnu!)))
... a v pohode cekam, az to cele nekdy padne a ja budu zas cistej jak lilie.
Velmi krasne...
Az jsem si vzpomnel na leta davno minula, kdy upadal email.cz - meli nejakou krizi v pretizeni, pak pridali spoustu reklam => jeste vetsi zaruseni => a razem z nejlepsi free on-line posty byla jen hromadka bajtu :-(
Nezbylo mi nic jineho, nez pokusit se oprasit stare schrány typu post, centrum, atlas a dalsi dnes jiz zcela zapomenute (samozrejme ze neúspěšně, neb pokud se mi nepodarilo zapomenout hesla, podarilo se to vetsine adminu...)
Tenkrate mne to jeste i docela prekvapilo: ze clovek muze takhle prijit o kus historie...
O sve prvni dopisy plne me zrovna objevene prvni lasky...
Po nejakych neprilis stastnych pokusech o restore email.cz (zobrazovani jen hlavicek starych mailu - to je neco, co fakt teda na*ere) jsem to vse hodil za hlavu a vydal se napric seznamem a skolnim (student.zcu.cz) pres TB vstric ku gmailu (s nejen uzasnyma klaves. zkratkama) ale s response dik javascriptu rychlejsima nez skolni server,kterej sidli na sve farme o par pater vyse, s 2gb paternim pripojenim...
A ten uzivatelsky komfort!
(jen ta synchronizace tuctu (velmi podobnych schranek), vzajemny zalohovani atd atd neni obcas zcela koser)
Takze ted uz nezalhuju/nemazu (=>1400GB mailu (kdo by to v roce 2000 tusil...(a kdo nepovazoval za prasarnu!)))
... a v pohode cekam, az to cele nekdy padne a ja budu zas cistej jak lilie.
Toto (neregistrovany)
15.07.2006, 22:14
Neviem ci je to tym ze nie som cech, mozno mam iny zmysel pre humor, ale taketo clanky vychadzaju na dsl.cz asi kazdy tyzden a prestanem vnimat co citam po piatich vetach.... nema to pre mna akosi hlavu ani patu.. :(
Anonym (neregistrovany)
17.07.2006, 14:18
Ne, ty ses normalni, ale ten clanek je nebetycna kravina
Chuta (neregistrovany)
17.07.2006, 14:04
no nevim... mne prijdou clanky Petra Kukala jako to nejuzasnejsi co jsem kdy cetl.. :) jak uz jsem nekde v jine diskuzi psal, pri cteni jeho clanku si vzdycky vzpomenu na povidku Terryho Bissona "Stiskni Ann" ... ( http://gar.wz.cz/stiskniann.pdf )
Emil (neregistrovany)
20.07.2006, 01:49
Chuto, neblázni! Děláš si srandu? Pokud ne, tos toho asi v životě moc nepřečetl. Články nejsou špatný, občas se jim i zaměju, ale že by to byla nejúžasnější tvorba pod sluncem? seš mimo, fakt!
Chuta (neregistrovany)
20.07.2006, 23:48
no dobre.. :) mozna jsem to v chvilkovem poblouzneni po docteni clanku prehnal.. ale jak sam rikas, spatny to neni...
Anonym (neregistrovany)
17.07.2006, 14:20
No tak si tahni na stranky nejakyho scifi casaku cist romany, ale tohle je technickej server.
A je smutne ze na takovem serveru je jako nejzajimavejsi cteni oznacena takova blbost. To signalizuje ze uz neni zajem cist recenze modemu, testy pripojeni atd atd atd.......?
A je smutne ze na takovem serveru je jako nejzajimavejsi cteni oznacena takova blbost. To signalizuje ze uz neni zajem cist recenze modemu, testy pripojeni atd atd atd.......?
Chuta (neregistrovany)
20.07.2006, 23:47
zajem mozna je, ale jestli se nekdo zajima furt o vazny veci, tak je to s ni hoooodne spatny.
Chuta (neregistrovany)
17.07.2006, 14:06
jen jeste dotaz: daji se nejak na tomhle serveru nejak souhrne najit vsechny clanky Petra Kukala?
Anonym (neregistrovany)
18.07.2006, 15:13
ano treba takto
http://www.google.com/search?hl=cs&q=kukal+site%3Adsl.cz&lr=
http://www.google.com/search?hl=cs&q=kukal+site%3Adsl.cz&lr=
Anonym (neregistrovany)
16.07.2006, 19:47
Mozna je, Toto, chyba v tobe, ze tvuj zivotni rozhled nepresahuje rozhled šneka?
Toto (neregistrovany)
17.07.2006, 10:31
A ty mas aky dovod urazat ma ? to si vazne myslis ze zivotny rozhlad sa meria takymto clankom... mno tak to si potom vazne chytry clovek
Janča (neregistrovany)
20.07.2006, 01:55
Slovačisko, úplně s tebou souhlasím, a i kdyby ne, máš svůj názor, za kterým si stojíš, pohoda. Mě tento článek taky zrovna moc neokouzlil, jo, hláška o spadlém serveru je ok:o), ale to je asi tak vše. Chutovi či Chutě - zkus sledovat další soboty, zkusím tě přesvědčit o tom, že pan Kukal není zas taková extra třída a že takových pisálků je víc! Vsadíš se?
Chuta (neregistrovany)
21.07.2006, 00:03
slovo "Chuta" je nesklonne... takze zadny patvary Chute, Chutovi.. fuj. :) ja jsem sledoval minule soboty, kde jsem se presvedcil, ze se mi to libi. a to ze se to nekomu nelibi je jeho vec a ma velkou smulu, ze se o to pripravuje. pisalku je zcela urcite mnohem vic, najdi mi tedy dalsi, at se muzu bavit mnohem vice! :)
Anonym (neregistrovany)
21.07.2006, 23:04
Jančo napiš, těším se. Panu CHuta vzkazuji, že ten, kterému se to nelíbí, se o nic nepřipravuje. Diskuze je o tom, že každý řekne svůj názor.
Chuta (neregistrovany)
22.07.2006, 14:10
ehm. a copak tim, ze reknu, ze se pripravuje o zabavu, tak tim myslim, ze nema pravo rikat svuj nazor?? to je prece nesmysl. on rekl svuj nazor a ja jsem na nej svym nazorem reagoval, takze v tom nevidim zadny zadrhel, ktery v tom zrejme vidite vy.
Anonym (neregistrovany)
22.07.2006, 14:51
Řekl jsem též jen a pouze svůj názor. Prostě si myslím, že když se někomu něco nelíbí a vyhýbá se tomu, o nic nepřichází. Jedině snad kdyby byl masochista. Je to snad nějaký zádrhel?
y2k (neregistrovany)
15.07.2006, 13:46
LOL ;-)
Pěkně napsané. Jinak, email na Seznamu by měli nejlépe zrušit, je to asi nejhorší poskytovatel email. serveru v ČR.
Pěkně napsané. Jinak, email na Seznamu by měli nejlépe zrušit, je to asi nejhorší poskytovatel email. serveru v ČR.
sluha (neregistrovany)
15.07.2006, 11:50
Kukale , ty jsi ale hulič !! Problém nespatřuji v emailu ale v té trávě. Mě se povedlo přestat po 5 letech. Mám pro tebe pochopení a držím ti palce až se rozhodneš. Subham astu sarvadžagatam
sokolík (neregistrovany)
15.07.2006, 11:24
Pane Kukal,na poštovní holuby prosím definitivně zapomeňte,takhle jsem se dlouho nepobavil.Díky a jen tak dál.
Beleg (neregistrovany)
15.07.2006, 11:07
Vynikající. Většinou se diskuzí pod člány neučastním, ale tohle potřebuje pochvalu. Opravdu Inteligentní Legrce (jak psal/a kolga/yně). Pane Kukal, velmi rád se vracím na tento server a čtu Vaše články, protože přinášejí do technologiemi kontaminovaného života zábavný pohled. A tento článek se vám rozhodně povedl. Mě informační (a nejen ty) technologie živí a tak si občas rád přečtu nějakou ... dalo by se s přimhouřením oka říci satiru. Děkuji. A pokračujte
Zdena (neregistrovany)
15.07.2006, 10:05
Na tuhle stránku chodím spíše náhodou, když si měřím rychlost připojení, ale teď tu budu hledat články autora. Fakt jsem se moc bavila. Tahle jsem se nesmála už týdny, díky.
Hele (neregistrovany)
15.07.2006, 10:16
Píše sem každých 14 dní a já vážně bavím. Inteligentní sranda. Dneska se překonal :-))))). Mám taky několik adres asi jako každý a řadu nepoužívám, protože už dávno neznám hesla. Vždycky si řeknu, že tohle si budu pamatovat a dopadnu stejně jako pan Kukal.
DaveP (neregistrovany)
15.07.2006, 07:05
Hezké, moc hezké a věřím, že v dnešním světě i reálné ;-) Pokračujte prosím, vaše články jsou super !