Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Obecná diskuse

Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Petr Kukal (redaktor)
+0x

-0x

16.09.2006, 00:00
Věk papírů (článek na DSL.cz)
Seděli jsme tuhle s kamarádem z IT branže u Kulatý báby. Řeč přišla taky na to, jak podpořit rozvoj firmy. Hlavně musíte sbírat papíry, řekl mi kámoš; nechal si za tu radu zaplatit svá 4 piva a ponechal mě zmateným úvahám.

martin USTI (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 22:44
RE: Věk papírů
Priznam se, ze po te, co jsem si precetl veskerou kritiku ke clanku zde na foru, citil jsem, ze neco nebude v poradku, ze vlastne z nadpisu "vek papiru" a k nemu pridelenemu popisku nic moc nevyctu a zacal jsem patrat...po par okamzicich jsem konecne dopatral, byl jsem velice mile prekvapen a uprimne pobaven.
Jak zde jiz nekdo napsal - kdo umi, ten umi ... - a Vy umite ;-)

Aknott (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 11:42
Kukale, ty psychopate to ani nedokazes dodrzet sbuj slib ze uz nebudes psat takovy blaboly?

Zdena (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 18:48
Mám pro vás radu, vykašlete se na to a prostě to nečtete a nechte nás, kterým se ty články líbí, číst dál.
Mně už chyběly.

Cenda (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 18:45
Aknotte je mi te lito - fejeton je naprosto skvely! Vsadim se o cokoli, ze nad tvym stolem mas alespon deset zasklenych certifikatu.
Potrefana husa se ozvala...

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 19:01
Mi přijde, že Ttonka (čteno pozpátku) dělá v Mrkvosfotu ;-) Nebo někde, kde ty zlatisté certifikáty vydávají :-)

Petr Kukal (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 16:47
Slíbil jsem, že svoje působení zde budu postupně utlumovat - mám vůči redakci DSL jisté závazky. Jako stálý čtenář tohoto webu jste si jistě všiml, že sobotní odlehčené články již píší další dva autoři, kteří tuto rubriku postupně přeberou. Chápu, že vám nejde o povahu textů, které píšu, ale o mou osobu. Tuším také, čím je sycena vaše nenávist. Agresivních primitivů, jako jste vy, si při nejlepší vůli nemohu vážit, a je mi tudíž lhostejné, co si myslíte. Klidně si tu dál vylívejte své mindráky. Já budu nadále postupovat v souladu s dohodou, která existuje mezi mnou a redakcí DSL.

DarkLogic (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 12:52
A neni to skoda, abyste tady skoncil? Dyt na Vase clanky se vzdycky opravdu tesim! Rozmyslete si to jeste :)

Jan Lipšanský (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 10:43
No konečně pořádné slovo na adresu primitivů! :-) Je takové přísloví: Pokud budou inteligentní lidé ustupovat blbcům, budou blbci vládnout. Mají ve fórech na DSL.cz vládnout blbci? Mají snad právě oni rozhodovat, co se snad smí, nebo nesmí objevit? Vždyť je nikdo nenutí to tady číst :-)

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 00:10
:) Já nejsem mr Kukal , vážne nééé ..... Je to to nejlepší co jsem za týden na tomhle portálu četl .D Jen tak dál a hlavně neodcházet ...

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 09:19
Tak to je dost smutny, kdyz na technickejch strankach te za cely tyden zaujme nejvic takovej zvast. Takze bude te nezajimaji site jako takove, pak nechapu proc sem lezes, nebo je uroven celeho serveru takova ze se tu o sitich nic zajimaveho nedoctes ale pak opet plati ze nechapu proc sem lezes.

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 17:16
Snad i technik si muze v sobotu dat voraz, ne?

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 16:49
tak proc sem lezes ty?

Hana Hamráková (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 21:20
Pane Kukale, píšete jednoznačně dobře, vy to víte, já to vím a ví to i spousta dalších lidí, kteří vás čtou. Nenechte se odradit ubožáky, kteří by se možná také chtěli realizovat, jen na to jednoduše nemají. Stále platí a platilo - kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten čumí. A nebo - nejlépe anonymně - napadá ty druhé. Takže pište, protože děláte, co umíte, a děláte to víc než dobře. A mě to baví číst.

Zdena (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 18:51
Hlavně se nenechte od toho primitiva odradit, byla by to fakt škoda.

Stahoun (neregistrovany)
+0x

-0x

17.09.2006, 19:13
Aaa, koukam ze Kukal uz zase radi a pise si pochvaly sam na sebe pod jinymi nicky.

Martin (neregistrovany)
+0x

-0x

16.09.2006, 22:58
Opravdu hezký fejetonek. Tzv. jen houšť...

Fill (neregistrovany)
+0x

-0x

16.09.2006, 15:54
Hezký článek. A kupodivu jsem ho zase pochopil :) Asi se lepším.
Fill

MartinCZ (neregistrovany)
+0x

-0x

16.09.2006, 09:04
Smekám před tímto výkonem :-) Opět bravurně zmáknutý fejeton. Gratuluji a jen tak dál.

Petr (neregistrovany)
+0x

-0x

16.09.2006, 08:23
minulý týden jsem byl v IT firmě v centru Prahy. Měli tam rozházený hromady papírů nejen na stolech, ale i na zemi. Neuklízel tam nikdo snad 5 let. Jednatel mně hned upozornil, že jsou Gold a Platinum partneři velkých softwarových firem a hrdě hned na začátku jednání ukázal na certifikáty pověšené na zdi. Mně už po vstupu bylo jasný, že s nimi nechci mít nic společnýho. Naštěstí se mně podařilo jednání po pár minutách elegantně ukončit.

Brumda (neregistrovany)
+0x

-0x

18.09.2006, 00:08
:) jé ty jsi byl u nás ? ... hlavně všechno domodra a všude výjevy s prostorem . K čemu faktické poznámky když se na dokumentaci můžeme dívat na stromek vůči obloze .........