Jen za 400 Kč měsíčně. Pouze připojení k internetu ADSL bez hlasových služeb. . Bez smluvního úvazku! Od 13. měsíce je účtována cena dle standardního ceníku. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Michal Černý (redaktor)
23.02.2010, 00:00
Google vs. Facebook: blíží se totální válka? (článek na DSL.cz)
Google i Facebook jsou společnosti, které si jsou v mnohém podobné. Přesto jsou vztahy mezi nimi více než napjaté. Nyní přichází Facebook s vlastním e-mailem a Google s novou sociální sítí. Obě strany brojí, chystají záplavy novinek i důvodů, proč by si měl uživatel vybrat právě je.
y2k (neregistrovany)
24.02.2010, 15:42
RE: Google vs. Facebook: blíží se totální válka?
Facebook je sra*ka (autocenzura).
Podle mě by se na praktiky této naprosto zbytečné sítě měl posvítit úřad na ochranu zpracování osobních dat!
Je to shit, když prakticky veškeré e-mailové adresy schraňuje pro své marketingové účely velký bratr v USA....
Sice si své e-maily nechávají někteří uživatelé prohledat od komunílní sítě dobrovolně, ale nalezená data jsou archivována v databázích Facebooku bez autorizace vlastníků těchto dat. Což podle mě a také zákonů ČR není přípustné. Docela mě prudí, že můj e-mail je zanesen někde bez mého souhlasu a pak mi chodí prudivé hlášky na vstup do sítě, aniž bych si je vyžádal, a v těchto pozvánkách je díky databázím seznam všech lidí, kteří na mě mají e-mail v adresáři e-mailu a povolili síti prohledat jejich schránky...
Jak říkám, je to sra*ka......
Podle mě by se na praktiky této naprosto zbytečné sítě měl posvítit úřad na ochranu zpracování osobních dat!
Je to shit, když prakticky veškeré e-mailové adresy schraňuje pro své marketingové účely velký bratr v USA....
Sice si své e-maily nechávají někteří uživatelé prohledat od komunílní sítě dobrovolně, ale nalezená data jsou archivována v databázích Facebooku bez autorizace vlastníků těchto dat. Což podle mě a také zákonů ČR není přípustné. Docela mě prudí, že můj e-mail je zanesen někde bez mého souhlasu a pak mi chodí prudivé hlášky na vstup do sítě, aniž bych si je vyžádal, a v těchto pozvánkách je díky databázím seznam všech lidí, kteří na mě mají e-mail v adresáři e-mailu a povolili síti prohledat jejich schránky...
Jak říkám, je to sra*ka......
xyx (neregistrovany)
28.02.2010, 19:40
Souhlas. Je takové špiclování se souhlasem. Co se děje dál se získanými daty nikdo neví i přes všelijaké tutové ujišťování.
Phate32 (neregistrovany)
23.02.2010, 00:41
"Google i Facebook jsou společnosti, které si jsou v mnohém podobné. Přesto jsou vztahy mezi nimi více než napjaté." - tak právě proto, že jsou si společnosti podobné, jsou mezi nimi vztahy napjaté :-) konkurence přece... ;)
jinak si nemyslím, že by se firmy chtěli komunikovat pouze přes tzv sociální sítě, to by se racionálně moc nechovali, jednak kvůli zmíněným problémům, jednak kvůli datům a personalizaci sw atd. taky nemají žádnou záruku, že FB bude fungovat věčně....za pár let to stejně bude přežitek a přijde nová "frikulín" služba :)
spíše se používá jako další komunikační kanál se zákazníky, nic víc...
jinak si nemyslím, že by se firmy chtěli komunikovat pouze přes tzv sociální sítě, to by se racionálně moc nechovali, jednak kvůli zmíněným problémům, jednak kvůli datům a personalizaci sw atd. taky nemají žádnou záruku, že FB bude fungovat věčně....za pár let to stejně bude přežitek a přijde nová "frikulín" služba :)
spíše se používá jako další komunikační kanál se zákazníky, nic víc...
Anonym (neregistrovany)
23.02.2010, 06:31
Problém je v tom, že pojem konkurence je tady v čr trošinku cizí. Firmy místo aby válčily o zákaznika cenovou politikou, přidanými hodnotami, bonusy, tak se domluví na stejných službách za stejnou cenu. Nelíbí se ti - běž jinam - ale budeš platit to samé za stejnou službu. Mám na mysli velké firmy, jejichž produkty se týkají celé čr (firmy s lokální působností se snaží zdravě konkurovat, ale ne vždy je to jednoduché)
No pak se nemůžeme divit, že tady normální konkurenční boj nazývají válkou... holt česká republika...
No pak se nemůžeme divit, že tady normální konkurenční boj nazývají válkou... holt česká republika...