Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Obecná diskuse

Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

David Procházka (redaktor)
+0x

-0x

12.06.2010, 00:00
Nejdůležitější klávesa je F5 (článek na DSL.cz)
Možná jste někdy přemýšleli, kterou klávesu na své klávesnici používáte nejčastěji. Pokud se bavíme o nejčastějším opakovaném stisknutí, pak je to alespoň u mě klávesa F5, kterou používám v tolika případech, že při tom zamyšlení až chodí mráz po zádech. Vivat F5, vivat!

sbx (neregistrovany)
+0x

-0x

23.06.2010, 15:25
Re:
F5 na MS VS2008, muj denni chleb pri debugu. A kdyz se vyviji v ASP.NET, tak i v dalsich trech prohlizecich. TotalCommander denne.
Co je zvlastni ze typicou F1 pro napovedu radeji nepouziju, ale zavolam si na pomoc strejdu googla :)

Jirka (neregistrovany)
+0x

-0x

12.06.2010, 14:36
Re:
Plně souhlasím s výpraskem F5 při ladění webu, kolikrát to hraničí s vykloubením prstu a Ústav pro jazyk český by myslím ocenil přínos v podobě nevídaných slovnich kombinací sprostých slov. Dá se říci, že v takových chvilích jsou slušné jen předložky a spojky. Velice často také oslovuji sám sebe nezvyklými výrazy, když si všimnu co jsem přehlédl :-D Myslím, že F5 by si zasloužila nějaký pomník v silně nadživotní velikosti :-) A co se týká mezerníku, tak to občas zní jako bubeník v amoku :-D

EL (neregistrovany)
+0x

-0x

31.08.2010, 20:21
Re:
U mě je to jednoznačně WASD na nich jsou po dvou měsících vydřené písmena... -:)

EL (neregistrovany)
+0x

-0x

31.08.2010, 20:20
Re:
U mě je to jednoznačně WASD na nich jsou po dvou měsících vydřené písmena... -:)