Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Oldřich Klimánek (redaktor)
07.01.2011, 00:00
Volat přes Skype je nelegální, zní z Číny (článek na DSL.cz)
Čína varuje, že používání Skype a dalších zahraničních VoIP služeb je v rozporu se zákonem. Hlasovou komunikaci mohou zprostředkovávat pouze státní firmy.
anonym (neregistrovany)
07.01.2011, 17:16
Re:
Takže třeba i videochat přes icq je nelegální??? Dneska jeden z prodejců od T-mobile pronesl větu - "Ty číňani jsou ale sebranka"... Tohle můžou vymyslet jen oni :-)
anonym (neregistrovany)
08.01.2011, 20:30
Re:
Bych rád viděl jak chcou soudruzi z chiny zablokovat skype : )checht ten skype prevít se prokouše vším :) i když třeba odříznete komplet porty tak skype pořát jede i když pomalejí je to prostě nezmar asi tak :)
anonym (neregistrovany)
10.01.2011, 10:57
Re:
ked daju dole server skype sa neprypoji a tym sa stane nefunckcny lebo sa nebude mat kde pripojit
Neznáš (neregistrovany)
28.06.2011, 05:54
Re:
Já jsem právě teď v číně, skype jede, ale věřím, že zablokovat ho, by nebyl problém. Facebook, twitter, ani youtube opravdu negungují. To je trochu zrada, ale co. :D Myslím, že číňani by se se zrušením skype nějak vyrovnali, jsou vynalézaví a kdyby jim zakázali třeba vvšechny komunikační prostředky, vynalezli by si další. Ale všechny tyjle zákazy a podobně jsou zbytečný.
Hedvik (neregistrovany)
04.12.2011, 14:58
Re:
Moje spolubydlící je z Číny a přes Skype telefonuje každý den (bohužel :D ). Facebook, Youtube prý zná, ale nepoužívá, ikdyž to tam u nich funguje. Mají pro to čínskou alternativu - to je tak jak u nás, kdy ze začátku vyhledával každý přes seznam a ne přes google...