Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Michal Černý (redaktor)
27.01.2011, 00:00
Souboroví manažeři: mají ještě smysl? (článek na DSL.cz)
V následujícím článku se krátce zamyslíme nad tím, zdali doba souborových manažerů již minula, a představíme si některé zajímavé programy z této kategorie. Jaké jsou jejich výhody a proč se většina uživatelů obrací k podobným programům zády?
anonym (neregistrovany)
30.01.2011, 16:12
Re:
Zacinal jsem u TC ale pred mnoha lety jsem presel na (tehda jeste) Servant Salamander a to kvuli jedine funkci ktera mi ucarovala: zacnete psat jmeno souboru/slozky na klavesnici a kurzor postupne propada seznamem az se dostanete k souboru kyzenemu.
AS ma snad vsechny fce, co bych od programu takoveho typu ocekavam. Vesmes kopirovat, presouvat, prejmenovavat, rychle zobrazit obsah archivu, rozbalit z nej atd. Pres F3 pak nahled velke rady podporovanych formatu.
AS ma snad vsechny fce, co bych od programu takoveho typu ocekavam. Vesmes kopirovat, presouvat, prejmenovavat, rychle zobrazit obsah archivu, rozbalit z nej atd. Pres F3 pak nahled velke rady podporovanych formatu.
anonym (neregistrovany)
27.01.2011, 17:07
Re:
Nic ve zlém, ale: http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=mana%C5%BEer
anonym (neregistrovany)
27.01.2011, 13:26
Re:
Dobrý den.Přečetl jsem si článek a musím reagovat.Já osobně používám Total Commader a to již od doby,kdy jsem měl ještě Pentium 100.První počítače jsem měl již za komoušů a hned několik.Jeden mám dokonce ještě doma a funkční.Jedná se o legendární Amigu 1200.Stále funguje a to jí mám už mnoho let.Tam jsem si právě zvykl na podobné programy a to mě zůstalo až do dnešních dob.Vše dělám v Totalu a jsem s ním velice spokojen.Kdybych o něho přišel,tak jsem v háji.Jsem na něho tak zvyklý,že pokud to funkce umožňují,tak vše dělám v něm.
Jak jsem již napsal.Je to zvyk.Ale mě to vyhovuje.
S pozdravem,JH.
Jak jsem již napsal.Je to zvyk.Ale mě to vyhovuje.
S pozdravem,JH.
anonym (neregistrovany)
30.01.2011, 01:16
Re:
Mám rád věci pod kontrolou, rád se dozvím proč kopírování neproběhlo, co se při něm událo a jak vlastně skončilo (nebo co se stane když budou soubory a) stjně pojmenované b) c) atd... ) Rád vidím jak je co veliké a jaké ma atributy a když pošlu zleva doprava nebo naopak nějaký soubor vím přesně odkud a kam jej posílám (drag and drop se mám může snadno podařit pustit malinko vedle :) ne sice často ale už se mi stalo). Nehledě na FTP a spousty jiných věcí co tohle umí. Umí obyčejný průzkumník např crc kontrolu? NE. Proto nelze srovnávat . souborový manažer je souborový manažer. Průzkumník je JEN průzkumník.
anonym (neregistrovany)
30.01.2011, 21:52
Re:
V pohodě. A koupil jste si ho, když je pro vás tak skvělej ?
anonym (neregistrovany)
31.01.2011, 01:05
Re:
TC jsem si samozřejmě koupil, protože jej používám denně, a jak známo, čas jsou peníze, tak těch 42$ se mi vrátilo počítám tak do týdne :)
Používám v TC spoustu pluginů, díky nim je z něho velice užitečný nástroj, který ještě k tomu díky podpoře USB U3, můžu nosit neustále u sebe.
Jinak co se článku týče, dle mého názoru, souborové manažery nemají odzvoněno ani náhodou.
Používám v TC spoustu pluginů, díky nim je z něho velice užitečný nástroj, který ještě k tomu díky podpoře USB U3, můžu nosit neustále u sebe.
Jinak co se článku týče, dle mého názoru, souborové manažery nemají odzvoněno ani náhodou.