Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Richard Klíčník (redaktor)
14.05.2011, 00:00
Omladíme známá loga! Ufon a Apple jdou příkladem! (článek na DSL.cz)
Inspirací k dnešnímu fejetonu je proměna poskytovatele internetových služeb Ufon. Poté, co finanční skupina Penta prodala svůj podíl (aby měla na koupi dluhů Sazky), dostal zelený mimozemšťan nového pána. A to přece musí být vidět.
Jenda (neregistrovany)
14.05.2011, 01:52
Re:
Tak zkusil jsem zadat "apple" do Googlu, ale mam uplne jine vysledky nez vy. Prvni 3 obrazky jsou normalni jablka, pote logo Apple, a pak zas jablka. Z 21 obrazku mam 10 log Apple.
ccc (neregistrovany)
15.05.2011, 00:07
Re:
raději bych staré logo, jako zákazník chci stabilitu , a né každé dva měsíce jiné logo a omalovánky. cchi raději kvalitu (kde by třeba ufon měl přidat) a logo mohlo zůstat stejné....
Parsifal (neregistrovany)
14.05.2011, 11:57
Re:
No, já to také zkusil a jablko mám opravdu až deváté, předtím jen samá loga a jeden tablet... Asi máme každý jiný google :)
mondy (neregistrovany)
16.05.2011, 22:06
Re:
mno ja se nedivim...google vyhledava na zaklade search history, ne? :)
buchtak (neregistrovany)
14.05.2011, 14:07
Re:
Ano,
vy jste pouzil google.cz, pres ktery google se ovsem dopracoval k tolika prirodnim jablickum Jenda nemam bohuzel tuseni.
vy jste pouzil google.cz, pres ktery google se ovsem dopracoval k tolika prirodnim jablickum Jenda nemam bohuzel tuseni.
Jenda (neregistrovany)
14.05.2011, 23:40
Re:
Ja samozrejme google.com. Kdyz hledam anglicky vyraz, tak pouziji anglicky vyhledavac logicky. Ono je celkem pravdepodobne, kdyz na ceskem vyhledavaci hledate vyraz "apple", tak nehledate jablko, ale firmu - jinak byste zadali "jablko", ne?. Tak stejne u windows treba...