Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Redakce (redaktor)
31.10.2011, 00:00
Telefónica nesouhlasí s obchodní politikou firmy Apple. Nebude prodávat iPhony (článek na DSL.cz)
Český mobilní operátor Telefónica nebude svým klientům nabízet nový model populárního telefonu iPhone. Z prodeje stáhne i starší modely. Důvodem je nesouhlas s obchodní politikou firmy Apple.
Podbor (neregistrovany)
31.10.2011, 15:38
Re:
Zajímavý krok. Sám nejsem absolutistickým fanouškem Mac technologií, i když některé používám a je na nich lecos dobrého. Nicméně u telefonu si vystačím se starším HTC s hardwarovou klávesnicí a kdybych měl sahat po něčem novém, tak to bude zřejmě právě Android. Čili, proč ne. :-)
xXx (neregistrovany)
31.10.2011, 16:07
Re:
Jen z principu, koupím raději Nokií. Dnešní telefon a životnost děs. Chytrý telefon, co to je, je to blbost. Kdoví kolik toho šlohnuli, třeba v Linuxu.
fyschy (neregistrovany)
01.11.2011, 21:39
Re:
Po zkušenosti s Nokia N97 jednoznačně: NO MORE NOKIA .. Nejhorší telefon co jsem kdy měl
kolemjdoucí (neregistrovany)
01.11.2011, 18:32
Re:
Osobně mám iPhone a jsem spokojen. Měl jsem i Android a byl jsem spokojen jako s ostatními BlackBerry, Symbian. Je to o tom co komu padne a k čemu tel využívá.
Didier (neregistrovany)
31.10.2011, 20:10
Re:
Zkuste příště vaše myšlenky nějak sformulovat. I když to je jen pár vět, tak se to opravdu nedá číst.