Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Obecná diskuse
Diskuze na obecná témata týkající se počítačů a internetového připojení.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Michal Černý (redaktor)
22.12.2011, 00:00
Blíží se éra open source operačních systémů? (článek na DSL.cz)
V posledních dnech se objevili informace o tom, že Bada i WebOS budou open source a připojí se tak po bok Androidu. V oblasti mobilních operačních systémů tak vzniká zcela jasný trend přechodu od proprietárního k otevřenému kódu.
stanikcz (neregistrovany)
25.12.2011, 22:49
Re:
To dřív pojede čert na bruslích do práce než bude Apple a Microsoft dělat open source operační systémy.
Applu to nedovolí image značky kterou firma tak dlouho vytvářela. Apple se snaží vytvořit iluzi, že prodává vyjímečné výrobky. Výmečné teda jsou a to hlavně dvojnásobnou cenou než má konkurence... :-D
Microsoft je zase obří firma s reakční dobou na každý trend 3 až 4 roky. A zmiňovat, že jediné co tato firma má je operační systém ke kterému nikoho nepustí snad ani nemusím.
Applu to nedovolí image značky kterou firma tak dlouho vytvářela. Apple se snaží vytvořit iluzi, že prodává vyjímečné výrobky. Výmečné teda jsou a to hlavně dvojnásobnou cenou než má konkurence... :-D
Microsoft je zase obří firma s reakční dobou na každý trend 3 až 4 roky. A zmiňovat, že jediné co tato firma má je operační systém ke kterému nikoho nepustí snad ani nemusím.
kytmen (neregistrovany)
24.12.2011, 15:37
Re:
Otevřený sistem snad ale aplikace typu skype a pod které jsou zdarma lze stahnout do mobilu jen přes originalní obchody ovi u nokie a u androidu je taky náký obchod.
Musíte se zaregistrovat a když se to podaří tak aplikace je možno stahnout jedině mobilem 1mgbait za 60 kč potom co je na té aplikaci zdarma že.Do pc to
nedostanete i když program ktery dostanete k mobilu instalaci aplikaci umožnuje ale ty si asi musite napsat sami.
Omluvte mou češtinu jsem nasrany hodinu jsem se registroval s iphonem do android marketu pak to chtělo registraci do google a stahnout skype ne a ne.
Musíte se zaregistrovat a když se to podaří tak aplikace je možno stahnout jedině mobilem 1mgbait za 60 kč potom co je na té aplikaci zdarma že.Do pc to
nedostanete i když program ktery dostanete k mobilu instalaci aplikaci umožnuje ale ty si asi musite napsat sami.
Omluvte mou češtinu jsem nasrany hodinu jsem se registroval s iphonem do android marketu pak to chtělo registraci do google a stahnout skype ne a ne.
dusan (neregistrovany)
25.12.2011, 01:44
Re:
Jestli jsi se registroval s iphonem do android marketu, pak uz chapu tvou nastvanost :D
Ad stahovani aplikaci - proc treba nepuzit wifi, ze?
Ad stahovani aplikaci - proc treba nepuzit wifi, ze?
radek (neregistrovany)
25.12.2011, 08:48
Re:
bud wifi a nebo pripojeni na den (ktery nabizi vsichni operatori) a stoji do 30kc. Je to nejakej idiotek-neumi cesky a vubec ani nevi co pise :)