Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Poskytovatelé

Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

MilanF1 (neregistrovany)
+0x

-0x

21.07.2009, 20:50
Objednávka O2 TV a hodili to jinam
Zdravím,
s O2 jsem měl doposud jen dobré zkušenosti. Jenže ted vyvstal problém. Stěhuji se z vesnice X do Y, na X jsem dal rušit přípojku - telefon a net - ale je tam měsíční výpovědní lhůta - OK to ještě beru. Na Y mi již týden běží net a chtěl jsem O2 TV Start, objednal jsem to na ves Y a zakoupil STB. Všechny fakturační údaje mám však zatím na X a nějaký vůl zřídil TV na X, takže ted jsem měl víc jak půlhodinový hovor s techniky a obchodním oddělením, jak to udělat. Oni musí dát novou objednávku, ale nějak tam nacpat STB - ale já už jeden mám. Tak to udělali tak, že mi pošlou STB, ale já ho nepřijmu, přitom mi služba O2 TV zůstane aktivní a pojede s tím STB co již mám. No jsem zvědav, zda to tak vyjde, protože vytáhnout zase 3k, no to potěž.

Asi to způsobila lidská chyba a pyká koncový uživatel. Hlavně, že mám v ruce smlouvu, kde je objednávka do vsi Y :-(

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

02.08.2009, 16:14
RE: Objednávka O2 TV a hodili to jinam
a proč jste na jedné straně služby rušil a zřizoval no nové adrese znova, O2 vám to mohlo na novou adresu celé přestěhovat a stojí to myslím 1Kč

MilanF1 (neregistrovany)
+0x

-0x

04.08.2009, 08:09
RE: Objednávka O2 TV a hodili to jinam
Ano, šlo linku přestěhovat, ale pak bych prý nemohl mít net za 500 Kč (jak na něj byla akce), ale za 750 Kč. Tak jsme zvolili toto řešení a řekl jsem si, že si k tomu dobjednám O2TV, STB bude vlastně zdarma.