Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Bobbik (neregistrovany)
18.11.2009, 18:57
ADSL Ceske radiokomunikace 8Mbit - sotva 0,5Mbit. Co s tim?
Zdravim,
Zridil jsem ADSL Premium 8Mbit, ktery chodi maximalne 3Mbit, vecer tak 0,5Mbit. Na podpore mi vesele sdelili, ze propustnost linky vzhledem ke vzdalenosti od ustredny je maximalne 3Mbit (bydlim v Praze mezi domkama, nejsem nikde na horach na kopci) a vecer diky agregaci to muze klesnout na 0,5Mbit.
Nejsem rejpal, abych chtel aby mi to chodilo jak UPC to co jsem si objednal, ale +- alespon 4Mbit stale by byly super.
Otazka je jak se branit, co proto udelat aby to chodilo aspon trochu normalne?
Budu vdecny za vsechny tipy.
Zridil jsem ADSL Premium 8Mbit, ktery chodi maximalne 3Mbit, vecer tak 0,5Mbit. Na podpore mi vesele sdelili, ze propustnost linky vzhledem ke vzdalenosti od ustredny je maximalne 3Mbit (bydlim v Praze mezi domkama, nejsem nikde na horach na kopci) a vecer diky agregaci to muze klesnout na 0,5Mbit.
Nejsem rejpal, abych chtel aby mi to chodilo jak UPC to co jsem si objednal, ale +- alespon 4Mbit stale by byly super.
Otazka je jak se branit, co proto udelat aby to chodilo aspon trochu normalne?
Budu vdecny za vsechny tipy.
Bošu (neregistrovany)
24.11.2009, 19:17
RE: ADSL Ceske radiokomunikace 8Mbit - sotva 0,5Mbit. Co s tim?
Tak dnes v Pardubicích byl odpoledne výpadek, bylo mi řečeno, že na odstranění poruchy se intenzivně pracuje, kolem šesté už i-net chodil, ale taky tak kolem těch 27kilo, tak jim volám, co se děje a při tom, co mi čekání zpříjemnovali hudbou, jsem restartoval modem a vše už zas letí 6,7 Mbit.. Mám Čra už několik let a zatím spokojenost, je mi líto lidí, kterým to špatně chodí :-( je to škoda, asi záleží i na lokalitě.
Slider (neregistrovany)
24.11.2009, 17:14
Mam take CRa 8Mbit, a nyní píšu z internetu který má nyní 18kb!!!! Ano vidíte dobře, opravdu si ti zprominutím blbci dělají s internetem co chtějí a na normální lidi ser....!!!! Hned jak to bude možné tak od CRa odstoupim a at se treba poflákaji!!!!
Synchro už byla upravena, vzdálenost od ústředny je cca 1km.
Synchro už byla upravena, vzdálenost od ústředny je cca 1km.
Gac (neregistrovany)
24.11.2009, 18:06
Ano, dneska je to pomaly jako prase, prej 43 kbit/s. Prijde vam to normalni ?
Ersa (neregistrovany)
24.11.2009, 17:39
Mám v tuto chvílí tu samou rychlost. Město - Beroun
Slider (neregistrovany)
24.11.2009, 17:56
Nyní je rychlost na 1Mb , jsem z Č. Budějovic
Martinus (neregistrovany)
24.11.2009, 17:44
ta sama odezva z Plzně, aktualně snažim se najít na netu číslo ale jejich stránky me směrujou na seznam
Max (neregistrovany)
22.11.2009, 11:45
CRA me zacinaji pekne štvat. ADSL Premium (ted 8M) mam pres 2 roky, posledni mesic rychlost vecer na picu (zivori kolem 0,5-1M) - asi kvuli agregaci. Nevim, jestli to nejak souvisi s koupi maloobchodni divize CRA T-Mobilem, ale asi na ne seru.
Jedina obrana proti problemum - delat vysileneho zakaznika. Psat kapitalkama na podporu, ze VYPOVIDAS smlouvu a podobne vyhrozovat. Par problemu mi jiz toto jednani vyresilo. Asi ho budu muset uplatnit znovu, proste pohrozeni prechodu ke konkurenci (O2), zadani deadline na vyreseni problemu a hotovo.
Jedina obrana proti problemum - delat vysileneho zakaznika. Psat kapitalkama na podporu, ze VYPOVIDAS smlouvu a podobne vyhrozovat. Par problemu mi jiz toto jednani vyresilo. Asi ho budu muset uplatnit znovu, proste pohrozeni prechodu ke konkurenci (O2), zadani deadline na vyreseni problemu a hotovo.
john (neregistrovany)
19.11.2009, 06:29
Zdravím.
Co máš za modem? Jak jsi daleko od ústředny? Jaké máš parametry synchronizace? Je dost možné, že to synchro je nastaveno ve výchozích hodnotách a bude třeba, aby ho poskytovatel upravil. Vzhledem k tomu, že máš novou službu doporučuju nahlásit poruchu a na ohlašovně poruch chtít úpravu synchronizační rychlosti.
Co máš za modem? Jak jsi daleko od ústředny? Jaké máš parametry synchronizace? Je dost možné, že to synchro je nastaveno ve výchozích hodnotách a bude třeba, aby ho poskytovatel upravil. Vzhledem k tomu, že máš novou službu doporučuju nahlásit poruchu a na ohlašovně poruch chtít úpravu synchronizační rychlosti.