Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
Pepa (neregistrovany)
07.01.2010, 00:22
Výpověd u Tiskcali
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s výpovědí u této firmy. Smlouvu jsem uzavřel v roce 2005 na 1 rok. Jaká je výpovědní doba? Ještě se musí platit instalační poplatek?
Honza (neregistrovany)
03.02.2010, 21:05
RE: Výpověd u Tiskcali
Výpověď u Tiscali dnes Ts-Data je prostá:
Výpovědní lhůta 3 měsíce, poté Ti příjde faktura za zrušení služby v částce 1773,- Kč.
Tato částka vzešla jejich změnou všeobecných podmínek. Bezva poskytovatel!!! Taky jsem se napálil. Ani poté však není vyhráno, jelikož linka ADSL je dále blokována cca 7-14 dní, takže je pro dalšího poskytovatele blokována. Toto mám z vlastní zkušenosti.
Takže pozor na TS-DATA!!!!!!
Výpovědní lhůta 3 měsíce, poté Ti příjde faktura za zrušení služby v částce 1773,- Kč.
Tato částka vzešla jejich změnou všeobecných podmínek. Bezva poskytovatel!!! Taky jsem se napálil. Ani poté však není vyhráno, jelikož linka ADSL je dále blokována cca 7-14 dní, takže je pro dalšího poskytovatele blokována. Toto mám z vlastní zkušenosti.
Takže pozor na TS-DATA!!!!!!
Miloš (neregistrovany)
28.01.2012, 22:59
Re:
Jsou to gauneři. Mám stejný problém. Buď limit 4 GB, nebo 1773,-Kč a tři měsíce.
Flavius (neregistrovany)
09.01.2010, 19:56
RE: Výpověd u Tiskcali
Výpovedni lhuta ve smouve je 3 mesice. Pokud chces vypovedet hned tak platis polovinu pausalu z tech 3 mesiců. Jinak nic.