Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Poskytovatelé

Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Mirek (neregistrovany)
+0x

-0x

26.01.2010, 06:34
TERMSnet,máte někdo zkušenosti s tímto poskytovatelem?
Přemýšlím o levném internetu a jediné mi padlo do oka ADSL 3M za 359,-- Nemáte s tímto poskytovatelem někdo zkušenosti,jak to běhá,díky

filip. (neregistrovany)
+0x

-0x

30.10.2011, 19:35
Re:
Já mám s Termsnet vlastní zkušenost a to velmi NEGATIVNÍ. Hned od začátku byl problém domluvit se s techniky od O2, neztratit ve formulářích naši správnou adresu a vše doručit včas. Celou dobu jsem ani jednou nedostal "omlouváme se", naopak, tón jednání byl velmi arogantní. Posléze byl problém s výpadky a nízkou rychlostí připojení, přičemž se nám opět místo pomoci a omluvy dostalo ignorace a úsečných odpovědi (se skomoleným oslovením). Chvílemi jsem měl pocit, že jejich zaměstnanci (Tomáš Krejčí) se programově snaží, kolik arogance lidi (jejich zákazníci!) snesou. A to jsem tomu dotyčnému o této své frustraci psal. Ten ji ale s nezájmem přešel a dál zkratkovitě reagoval jen k věci uzavření smlouvy. Alespoň tedy varuji ostatní potencionální zákazníky.

indy (neregistrovany)
+0x

-0x

02.04.2010, 09:58
Re:
soused mám dobrou zkušenost. Teď trochu zdražili, ale jejich nabídka vypadá zajímavě: http://www.termsnet.cz/eshop/internet.html

Michal (neregistrovany)
+0x

-0x

23.03.2010, 00:28
RE: TERMSnet,máte někdo zkušenosti s tímto poskytovatelem?
ahoj, používám ho půl roku a bez problémů, ale někdy dělají po půlnoci údržby a to pak nejede 0.5-2 hodiny internet. Jinak stabilní, bez problémů.

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

31.01.2010, 19:31
RE: TERMSnet,máte někdo zkušenosti s tímto poskytovatelem?
Preprodava od o2, asi bych se toho nebal a mesicne za 8mb usetris kilo.