Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Poskytovatelé

Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Milan Kolář (neregistrovany)
+0x

-0x

07.02.2010, 17:29
Rychlost
Včera jsem psal o problému s rychlostí přes ADSL, která nepřekročila za poslední cca 4 dny 125 kbit/s. Dnes jsem tam již zavolal, protože rychlost klesala na cca 50 kbit/s. Nad očekávání vyšli ochotně vstříc, podívali se na to a zjistili, že problém nastal u nich. Během několika málo minut dali vše do pořádku k mé plné spokojenosti. Děkuji.

kazisvět (registrovany)
+0x

-0x

02.04.2010, 09:48
Re:
jakého poskytovatele máte?

V poslední době funguje dobře v reklamacích rychlosti O2, stížnosti jsem slyšel na Volného.

kazisvět (registrovany)
+0x

-0x

02.04.2010, 09:48
Re:
jakého poskytovatele máte?

V poslední době funguje dobře v reklamacích rychlosti O2, stížnosti jsem slyšel na Volného.

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

08.02.2010, 15:09
RE: Rychlost
jak rikam, kdyz se clovek ozve a chova se slusne tak se reseni vzdycky najde :)

Petr (neregistrovany)
+0x

-0x

11.02.2010, 04:18
no ja nevim zkousel jsem resit svoje pripojeni kdy jsem se na pripojeni 16mb nedostal na mereni pres 4 vyslali teechnika ktery zjistil ze je vse v poradku a rychlost se ustalila na nejaky 8-9 ale i tak mi to prijde na 16mb malo :-(

Anonym (neregistrovany)
+0x

-0x

13.02.2010, 13:47
No malo to asi je, ale budte rad. Vetsina lidi by za takovou rychlost byla rada. On je take problem v tom, ze v mnoha budovach patri vnitrni rozvody majitely budovy a ten do nich samozrejme nechce rvat penize....mnohdy je vymena rozvodu za UR nerealna z duvodu nemoznosti provest prace takovehoto formatu v chranene oblasti ci na chranene budove....toto je treba velmi casto probirany problem na P1