Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
anonym (neregistrovany)
05.05.2010, 07:21
snížení cen nebo navýšení rychlosti
jak je to dlouho, co se t-mobilu snžil poplatek za pronájem síťě od O2 o 107,- Kč ... 2 měsíce ? jak je to dlouho, co mám doma 8 Mbit a upload 512 ? tak 2 roky ? zkrátka jak je to dlouho, co se nezměnila ani rychlost, ani cena ? (20 Mbit u nás nejde a zlobilo to - i když jsem 5 minut od ústředny, asi kabely vedou nejdelší cestou). Jen chci t-mobilu vzkázat, že při první příležitosti odcházím jinam. Pustím youtube v 720p, nestíhá to načítat ... chci poslat známému fotky, leze to 60 kilo ... zkrátka tyhle rychlosti v roce 2010 = nedostatečné ... cena 699,- = nedostatečné, vývoj rychlosti + ceny vzhleem ke konkurenci = nedostatečné. Jako ve škole :)
bluma (registrovany)
17.08.2010, 22:23
Re:
net od O2 až 16 MB, měsíčně 400,-Kč. bez závazků, připojení za 1,-Kč., O2TV 30 programů v češtině v HD, filmy, dokumenty, sport, jako jediná TV umí TV archiv, videotéku a 10 hodin uložení na virtuálním disku v 02, možnost získání slevy na mobilní tarif od O2 100,-Kč. více na tel.: 773640446 nebo na pan.bluma@seznam.cz
Johanka (neregistrovany)
14.05.2010, 01:08
Re:
Určitě k o2, mají dobrý techniky a rychlý přístup. Já taky nemohla sledovat videa, stream atd. Technik proměřil, opravil a dokonce snížil rychlost, což mě teda dost překvapilo, ale srozumitelně mi to vysvětlil a koukám na videa atd.Super. Díky.
anonym (neregistrovany)
24.07.2010, 11:33
Re:
Ha, jde vidět, že se tu někdo nevyzná, T-mobile jede přez stejné dráty jako o2, veškerá kabeláž stejná, navíc když přejdete od o2 k t-mobilu tak jsou stejní technici :), a nabýzí momentálně lepší ceny oproti o2, takže T-MOBILE mohu doporučit :)
Lee (neregistrovany)
25.07.2010, 02:29
Re:
Přesně... Síť je to jen jedna. A to síť s přimhouřeným okem ;) Přeci jen je v některých místech ČR starší než první Škoda 120 :D Jojo klasická kroucená dvoulinka, jak je daleko centrála tak je vše špatně. Osobně bych si net po dvou starých měděných vodičích zřídit nenechal. WIFI, koaxiál nebo nejlepe ethernet.